Kuvaus

Kuvaus

Lars von Trierin klassikkosarjan kaksi ensimmäistä tuotantokautta. Tanskankieliset kannet, mutta suomitekstitkin löytyy

Valtakunta / Riget / The Kingdom: Kaudet 1&2 (4DVD)

Palkintoja kahminut ja kansainvälisesti ylistetty tanskalainen elokuvaohjaaja Lars von Trier teki ensimmäisen ja ainoan tv-sarjansa, kaksiosaisen Valtakunnan (Riget), vuosina 1994 ja 1997. Ainutlaatuinen, pelottava ja mustaa huumoria sisältävä sarja sijoittuu elävien ja kuolleiden salaperäiseen ja yliluonnolliseen maailmaan, kööpenhaminalaiseen Valtakuntana tunnettuun sairaalaan.

Käsikirjoitus syntyi spontaaniuden puuskassa, ja sarja kuvattiin energisellä otteella, joka rikkoi elokuvanteon kirjoittamattomia sääntöjä. Tulos on mukaansatempaava, pelottava ja hauska paketti täynnä unohtumattomia henkilöhahmoja - hajamielinen neurokirurgi Moesgaard, ruotsalainen kirurgi Stig Helmer, joka on vastuussa pienen tytön epäonnistuneesta aivoleikkauksesta, Helmeriin ihastunut Rigmor, syöpätutkimukseensa pakkomielteisestim suhtautuva tohtori Bondo sekä sairaalassa viihtyvä rouva Drusse, joka tietää tapahtumista enemmän kuin kukaan muu. Drusse yrittää ratkaista sairaalan hisseissä kummittelevan Maryn arvoituksen.

Tarinan edetessä kaikki muuttuu yhä salaperäisemmäksi ja kaoottisemmaksi ja ovi toiseen maailmaan avautuu katastrofaalisin seurauksin. Elävät ja kuolleet taistelevat paikastaan jo valmiiksi tasapainottomassa sairaalassa.

Ohjaus: Lars von Trier, Morten Arnfred

Käsikirjoitus: Tomas Gislason, Niels Vørsel

Pääosissa: Ernst Hugo Järegård, Kirsten Rolffes, Holger Juul Hansen, Søren Pilmark, Ghita Nørby, Jens Okking, Otto Brandenburg, Annevig Schelde Ebbe, Baard Owe

Valmistusvuosi: 1994 (osa 1) ja 1997 (osa 2)

Kesto: 4 h 38 min (osa 1) ja 4 h 57 min (osa 2)

Bonukset 

  • Dokumentti (englanninkielinen tekstitys)
  • Trailereita

HUOM:  Postin kautta toimitus ainoastaan!.YHT 5

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 72 vrk 7 h
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

39,80 € Sulkeutuu 72 vrk 7 h

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.