Tuote on myyty käyttäjälle Heechee hintaan 25 €

Kuvaus

Setti. Kolme kovakantista kirjaa
Lars Wilderäng: Tähtitrilogia, osat 1-3/3

#1 Tähtikirkas (Jalava 2017)
#2 Tähtisade (Jalava 2018)
#3 Tähtipöly ( Jalava 2018)

---------------------------------------------
Lars Wilderäng: Tähtikirkas
Alkuteos"Stjärnklart" ilmestynyt 2014.

Dystopia on pyyhkäissyt Ruotsin yli: myyty yli 110 000 kappaletta!

Ympäri Ruotsia älypuhelimet alkavat yhtäkkiä temppuilla. Sitten autojen mikrosiruissa ilmenee valmistusvirhe, joka muuttaa tiet autonromujen hautausmaaksi. Juniin tulee teknisiä häiriöitä, kauppojen hyllyt ammottavat tyhjyyttään, ja sähkökatkokset alkavat olla jokapäiväisiä.

Majuri Gustaf Silverbane on valmistelemassa erikoisjoukkoaan ulkomaantehtävään, kun kaikki menee kammottavasti pieleen ja tulinen hehku täyttää taivaan. Survivalisti Filip Stenvik huomaa, että hänen pilkattu harrastuksensa muuttuu äkkiä haudanvakavaksi. Levottomuuden yltyessä poliisi Peter Ragnhell tarttuu kyseenalaisiin keinoihin. Ja ohjelmoija Anna Ljungberg tekee löydön, joka uhkaa muuttaa ihmiselämän edellytykset koko maapallolla.

Erään sähkökatkon jälkeen kaikki muuttuu lopullisesti. Elektroniikalla ei ole immuunijärjestelmää, eivätkä ihmiset ole valmistautuneet. Synkkä syksy muuttuu tähtikirkkaaksi talveksi, jossa kaaos voittaa ja harva selviytyy.
-----------------------------------------------------
Lars Wilderäng: Tähtisade
Alkuteos "Stjärnfall" ilmestynyt 2015.

Painajaismainen ruotsalaisdystopia jatkuu...

Uudessa maailmassa elektroniikka on enää muisto. Kymmenen vuotta on kulunut Sammutuksesta, ja ihmiset ovat löytäneet uudet keinot selvitä. Yhteiskuntaa pyöritetään Carlstenin linnoituksesta, jota johtaa vahvaotteisesti maaherra Gustaf Silverbane.

Juuri kun jokapäiväinen elämä alkaa asettua uomiinsa, kaukaisuudesta kajahtaa outo ääni. Se herättää kysymyksiä, mutta vastauksia ei löydy.

Myöhään eräänä iltana kun lapsenpäästäjä Lena Svensson on palaamassa kotiinsa, hän näkee metsässä jotain mikä saa hänen sydämensä jättämään lyönnin välistä. Yhtäkkiä ihmiskunta on vielä suuremman uhan edessä. Kaikki läntisen Ruotsin joukot pitää koota nopeasti, ja tutkimusjohtaja Anna Ljungberg yrittää pikavauhtia päästä perille uudesta, tuntemattomasta vihollisesta.
----------------------------------------------------
Lars Wilderäng: Tähtipöly (Tähtitrilogia 3)
Alkuteos: Stjärndamm (2016)

Trilogian päätösosassa ihmiskunnan selviytyminen on veitsenterällä.

Sivilisaatio, joka on rakennettu hitaasti kymmenen vuotta Sammutuksen jälkeen, sinnittelee henkitoreissaan. Sotilailla ei ole ollut mitään mahdollisuutta vastustajan teknologista ylivaltaa vastaan. Luodit eivät ole suojanneet aseilta, jotka ovat olleet vähällä tuhota heidät kaikki.

Muutama harva selviytyjä on kokoontunut Carlstenin linnoitukseen. He ovat loukussa kuin rotat, vihamielisen piirityksen keskellä. Täytyy olla keino pysäyttää vihollinen; heidän on yritettävä, vaikka se jäisi heidän viimeiseksi teokseen. Mutta miten paeta piirityksestä? Onko jossain vielä muita selviytyjiä? Ja onko maailmasta edes mitään jäljellä, pelastettavissa?

Ihmiset käyvät viimeiseen hyökkäykseen, mutta ylivoimainen vihollinen on varustautunut heidän pahimmilla painajaisillaan.

­
------------------------------------------------------------------------------------
HUOM! POSTITUSTAUKO 16.4-28.4.2024.
­
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


25 €
Ilmoitus on sulkeutunut 15.4.2024 11:50
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.