Kuvaus

[0917]

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ iskussa oleva  kovakantinen ensipainos SUOMALAISTEN SOTAKENRAALIEN / SANKARIEN diggareille. 

MAKSAA KAUPASSA 59,95e -> KATSO  http://www.suomalainen.com/webapp/wcs/stores/servlet/fi/skk/mist%C3%A4-sotakenraalit-tulivat

 

Lasse Laaksonen: MISTÄ SOTAKENRAALIT TULIVAT 

TIE MANNERHEIMIN JOHTOON 1918-1939

Minkälaisen kenraalijoukon Mannerheim sai johtoonsa talvisodan taisteluihin? Miten vahvat yksilöt, nurkkakunnat ja ristiriidat vaikuttivat sotilasylijohdossa 1918-1939?

Mikä oli kenraalien henkilösuhteiden todellinen merkitys suhtautumisessa lapuanliikkeeseen, Mäntsälän kapinan ratkaisemiseen ja puolustusjärjestelyihin talvisodan edellä? Entä millaista kiistelyä käytiin Mannerheimin puolustusneuvostossa ja miten ne vaikuttivat sotaan varustauduttaessa.

Historioitsija Lasse Laaksosen tutkimus tarjoaa uusia tulkintoja ja historiallisia selityksiä Mannerheimin ja kenraalien suhteista sekä niiden merkityksestä Suomen armeijan tärkeimmässä kehitysvaiheessa. Ylipäällikkö Mannerheimin johdossa ollutta kenraalijoukkoa ei ole aiemmin analysoitu, vaikka heillä oli ratkaiseva vaikutus talvisodasta selviytymiseen. Vastaavasti aiemmin tutkimatta ovat olleet Mannerheimin kenraalien ja kenraalien keskinäisten henkilökemioiden, persoonallisten piirteiden ja yksilöllisten johtamistapojen vaikutus sisällissodasta talvisotaan.

Talvisodan loppunäytöksestä väitelleen ja eripurateoksestaan palkitun Lasse Laaksosen tutkimus murtaa pinttyneitä myyttejä ja vääristyneitä käsityksiä. Tutkimus tarjoaa tärkeää tietoa johtamista, päätöksentekoa ja kriisinhallintaa koskeviin tämän päivän tarpeisiin yritysjohtamisesta poliittiseen vallankäyttöön ja sotilasorganisaatioihin.

Asiasanat: sotilasjohtajat kenraalit henkilösuhteet sodanjohto talvisotasotahistoria historia 
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Historia > Henkilö- ja sukuhistoria > Elämäkerrat. Muistelmat

1. painos

Otavan Kirjapaino Oy - Keuruu 2011

C.G.E. MANNERHEIM - LAURI TÖRNI - SIMO HÄYHÄ - MAROKON KAUHU JUUTILAINEN - IISALON VELJEKSET - EINO ILMARI JUUTILAINEN - HASSE WINDT - JOPPE KARHUNEN - PRO PATRIA - LOTTA SVJÄRD - KARJALA - AUNUS - RUKAJÄRVENTIE - RAATTEENTIE - LAATOKKA - KANNAS - KOLLAA KESTÄÄ - MARTTI TURTOLA - KENRAALI AIRO

Kirja painaa  737g

VOITTOHUUTO ja PK. 5.95e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajant asalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

19,95 €
Sulkeutuu 2 vrk 15 h

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

19,95 € Sulkeutuu 2 vrk 15 h

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.