Kuvaus

Lasse Lehtinen: Fyrkanvaltaajan kuolema

  • Suuri Suomalainen Kirjakerho, 1990 (2. painos?); sidottu, 282 sivua
  • Hyväkuntoinen ja siisti kirja. Kansipaperin reunoissa pientä kulumaa ja muutama siististi kääntöpuolelta tehty korjaus reunoissa.
  • HINTA: 0,50 euroa + toimituskulut 5 euroa kirjeenä = 5,50 tai 6 euroa seurattavana pakettina = 6,50
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Fyrkanvaltaaja Ville Kupru omistaa jo kilometrin Wall Streetistä, puolet Suomesta - ja on ostamassa loputkin, Ahvenanmaata myöten. Yhtäkkiä Kupru sairastuu vakavasti ja poistuu keskuudestamme inhimillisesti katsoen aivan liian varhain. Oliko hänen kuolemansa luonnollinen? Entä hänen elämänsä? Vain tutkiva journalisti Ilari Pulli tietää vastauksen.

 Lasse Lehtisen vuoroin kalmanhilpeä, vuoroin murhaavan hauska romaani on Juppi-Suomen ruuminavaus. Yhdellä sun toisella on raato kaapissa. Kirjan mielikuvitushenkilöt vaikuttavat kumman todellisilta. Vai onko käynyt niin, että aikamme sankarit ovatkin astraaliolentoja...?

hakusanat: huumori ironia jupit 1980-luku liiketalous liikemiehet toimittajat keinottelu liike-elämä veijariromaanit satiirit

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 44 vrk 22 h 26 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

0,50 € Sulkeutuu 44 vrk 22 h 26 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.