Kuvaus

[AC1215]

Kuvanmukakainen, HYVÄSSÄ iskussa oleva, kerran luettu, kovakantinen painos  esim. Seksin / Naimisen diggareille.

MAKSAA TILATTAESSA 22,70e + PK -> KATSO http://www.adlibris.com/fi/kirja/huorasatu-9789522640635

Laura Gustafsson: HUORASATU

Mun pillu on mun pillu. Mä määrään siitä ja teen sillä ihan mitä lystään.
MILLAN TEESI NUMERO 8

Huora, neitsyt, äiti, madonna vai Cher? Suppeahko valikoima. Huorasatu kertoo totuuden naisen esihistoriasta, klitoriksen mysteeristä ja naisvankilan jännittävästä arjesta sekä siitä, mitä todella tapahtuu tyttöjen makuuhuoneissa. Teos pureutuu tujon runollisesti jumaluuteen, eläimellisyyteen ja ihmisyyteen, naisten ja miesten väliseen ristiriitaan, sopivan pukeutumisen ongelmallisuuteen, väkivallan välttämättömyyteen, seksin pohjattomaan hämmentävyyteen, rahaan ja rahattomuuteen sekä tietysti lihaan, kaikissa ilmenemismuodoissaan.
  Huorasatu on tekijänsä sanoin vähän kuin Raamattu. Vain lyhyempi.

--------------------------

Tänä syksynä: Jumalat saapuvat Helsinkiin (vahingossa)! Milla ryhtyy huoraksi! Kallakin ryhtyy huoraksi! Seksiä, väkivaltaa, työvoimapolitiikkaa! Ihmeellisiä eläimiä! Maailman kauneimpia naisia! Ja myös joitain miehiä! Tänä syksynä:Rakkaus voittaa kuoleman (ainakin melkein)! Kalla ryhtyy siivoojaksi! Milla ryhtyy äidiksi! Söpöjä vauvoja! Zombeja ja jälleensyntymiä! Tänä syksynä: Patriarkaatti kaatuu! Huorasatu on räväkkä, genrerajat rikkova esikoisromaani, joka liikkuu kaunokirjallisuuden, pornografian ja chick litin välimaastossa ja liioittelee häpeilemättä. Se näyttää keskisormea kaikkien niiden puolesta, joita on kohdeltu epäoikeudenmukaisesti lajin, sukupuolen, seksuaalisen suuntautumisen tai sosiaalisen statuksen vuoksi. Ennen kaikkea tarina on naisen luomiskertomus (sori miehet, ei oo tarkoitus syrjiä teitä, mutta ette voi aina saada kaikkee huomiota).Laura Gustafsson (s. 1983) on dramaturgi ja humanististen tieteiden kandidaatti, vegaani, näytelmäkirjailija ja glamourblondi. Miltei täydellinen ihminen siis. Harmi vain, että hän käyttää niin rumaa kieltä! Hänen novellinsa Kesä Rynkyn kanssa voitti Yhdenvertaisuus-novellikilpailun ja julkaistiin samannimisessä novelliantologiassa (Into Kustannus 2011). Lukeminen on seksikästä.

2. painos

INTO

InPrint, Riika 2011

ILOTYTTÖ - HUORA -  PORTTO - LUTKA - PROSTITUUTIO - MAKSULLINEN NAINEN - PANOPUU - RATTORIITTA -

VOITTOHUUTO ja PK. 3.75e ->  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.   

PK. on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat: 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12. 

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä, joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta pyrin silti aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,95 €
Sulkeutuu 9 vrk 4 h 21 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,95 € Sulkeutuu 9 vrk 4 h 21 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.