Kuvaus

Lauren Brooke: HORISONTTI. Suomennos: Nina Mäki-Kihniä. 2009 Pollux-hevoskerho, Hevoshoitolan sisarukset -sarjan erikoisosa. 175-sivuinen nidottu kirja, ehjä ja siisti, ei jälkiä lukemisesta, ei merkintöjä, etukannen ylänurkassa vähän taittumaa.

Kotiinpaluu (2009; Beyond the Horizon 2005). Heartlandin tilalla parannetaan hevosia, jotka ovat kokeneet kovia. Hevoshoitolan Amyn huomassa kaltoin kohdellut eläimet oppivat jälleen luottamaan ihmiseen. Eläinlääkäriksi opiskelevalla Amylla on selvä visio tulevaisuudesta: hän ja poikaystävä Ty ovat ikuisesti yhdessä Heartlandin hevoshoitolassa. Unelma alkaa säröillä, kun kauan odotettua työharjoittelua kotikulmilla varjostaa jatkuva kinastelu Tyn kanssa. Yllättäen opiskelukaveri Will ottaa yhteyttä ja kertoo kuolemaan tuomitusta Loup-hevosesta. Amyn on tehtävä vaikeita päätöksiä, joiden seuraukset kantavat kauas tulevaisuuteen.

 

Lauren Brooke on syntynyt Englannissa ja asunut sekä Leicesterissä Englannissa että Virginian osavaltiossa Yhdysvalloissa. Brooke on kirjoittanut yhteensä yli 30 Heartland ja Chestnut Hill -sarjojen kirjaa. Heartland eli Hevoshoitolan sisarukset -sarjassa on suomeksi ilmestynyt parikymmentä kirjaa (2001-2008), ensimmäisinä Kotiinpaluu (2001; Coming Home 2000) ja Myrskyn jälkeen (2001; After the Storm 2000). 
 

Lisätty:

Kanadalainen draamasarja Sydänmailla (engl. Heartland) kertoo Heartland-hevostilan elämästä kuvitteellisessa Hudsonin kaupungissa Albertassa Kalliovuorilla. Sarjassa seurataan kahden sisaren ja heidän isoisänsä elämää Flemingien sukutilalla. Sarja perustuu Lauren Brooken Hevoshoitolan sisarukset -kirjoihin. Kanadassa sarjaa on esitetty neljä tuotantokautta (2007-2011) ja sitä ollaan jatkamassa viidennellä tuotantokaudella syksyllä 2011. Suomessa YLE TV2 alkoi esittää sarjaa vuonna 2009.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 13 h 23 min 25 s
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

10 € Sulkeutuu 13 h 23 min 25 s

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.