Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Lauren Brooke: MYRSKYN JÄLKEEN. Suomennos: Anne Pölkki. 2001 Pollux-hevoskerho, Hevoshoitolan sisarukset -sarjan toinen kirja. 127-sivuinen nidottu kirja, lukematon, täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Myrskyn jälkeen (2001; After The Storm 2003) -teoksessa Amy näkee painajaista – kuten niin monina öinä ennenkin. Amy asuu siskonsa Loun ja isoisänsä kanssa hevoshoitolassa. Siellä kaltoin kohdellut hevoset saavat tilaisuuden toipua ja oppia jälleen luottamaan ihmisiin. Hoitolan elämää varjostaa suuri suru, mutta arjen kanssa on sinniteltävä. Hevoset tarvitsevat hoitoa niin hyvinä kuin huonoinakin aikoina. Hoitolan uusin potilas on ori Spartan, johon Amyn kipeät muistot ja painajaiset liittyvät. Hankala hevonen on Amyn elämän suurin haaste, sillä se vihaa häntä. Ensimmäistä kertaa elämässään Amy pelkää hevosta. Hän ei kuitenkaan voi antaa kauhulleen sijaa, sillä ilman häntä hevosella ei ole mahdollisuuden häivääkään...

 

2. Lauren Brooke: RIITAPUKARIT. Suomennos: Anne Pölkki. 2002 Pollux-hevoskerho, Hevoshoitolan sisarukset -sarjan neljäs kirja. 128-sivuinen nidottu kirja, lukematon, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Riitapukarit (2002; Taking Changes  2001) on Hevoshoitolan sisarukset -sarjan neljäs kirja. Heartlandin hevoshoitolassa kaltoin kohdellut hevoset saavat viimeisen tilaisuutensa toipua. Hevoshoitolan väki, Amy Fleming, hänen isosiskonsa Lou ja isoisänsä sekä tallipoika Ty uskovat hevosten kuuntelun ja kunnioittamisen tekevän ihmeitä kovia kokeneille eläimille. Hevoshoitolan arki katkeaa, kun sinne saapuu oppipojaksi Ben. Hänellä on mukanaan estetykkinsä Red, jota hän kouluttaa huippuhyppääjäksi kovin ottein. Muutenkin Ben tiivistää käsityksensä hevoshoitolan menetelmistä yhteen sanaan: roskaa! Lopulta pinnan alla kytenyt tuli leimahtaa ilmiliekkeihin, ja kiivasluonteinen Amy löytää itsensä yllättäen sovittelijan roolista – miten saada kukkoilevat nuorukaiset järjestykseen?

 

3. Lauren Brooke: AAMURUSKO. Suomennos: Anne Pölkki. 2002 Pollux-hevoskerho, Hevoshoitolan sisarukset -sarjan viides kirja. 126-sivuinen nidottu kirja, lukematon, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Aamurusko (2002; Come What May 2001) on Hevoshoitolan sisarukset -sarjan viides kirja. Heartlandissa hoidetaan kovia kokeneita hevosia, joilla ei ole muuta paikkaa mihin mennä. Hevoshoitolan väki uskoo luottamuksen ja kunnioituksen olevan kaiken a ja o hevosten käsittelyssä. Näin toimintaan myös kantavan Melody-tamman kanssa, joka tulee hevoshoitolaan surullisissa merkeissä. Hevoshoitolan siskokset Amy ja Lou joutuvat tukkanuottasille, kun Lou kirjoittaa salaa heidän kauan kadoksissa olleelle isälleen. Amyn mielestä juttu on harvinaisen selvä: koska isä heidät hylkäsi, hänellä ei enää ole mitään asiaa heidän elämäänsä. Lou puolestaan kaipaa isää epätoivoisesti. Amy joutuu miettimään, onko järkeä muistella menneitä katkerasti, kun edessä on koko väkevä elämä.

 

4. Lauren Brooke: TALVEN VARJO. Suomennos: Anne Pölkki. 2002 Pollux-hevoskerho, Hevoshoitolan sisarukset -sarjan kuudes kirja. 128-sivuinen nidottu kirja, lukematon, täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Talven varjo (2002; One Day You'll Know 2001) on Hevoshoitolan sisarukset -sarjan kuudes kirja. Heartlandin hevoshoitolassa kaltoin kohdellut hevoset saavat viimeisen tilaisuutensa toipua. Hevoshoitolan väki, Amy Fleming, hänen siskonsa Lou, isoisä ja tallipojat Ty ja Ben, uskovat hevosten kuuntelun ja kunnioittamisen tekevän ihmeitä kovia kokeneille eläimille. Amy riemuitsee Aamurusko-varsan säilymisestä hengissä vaikeasta alusta huolimatta. Aamurusko voisi olla hänen elämänsä hevonen. Pikkutamma on tosin täysin toista mieltä. Siinä on häijyyttä, jota on vaikea käsittää: korvat luimussa se potkii kaikkia lähelle tuppautuvia. Tyn mielestä siinä on selvästi jotajatamman ainesta. Taivaalle alkaa kasautua synkkiä pilviä, kun sairaus iskee Heartlandiin. Raskas vastuu painaa nuoren Amyn harteita, mutta apu löytyy läheltä. Ty on valmis pistämään kaiken peliin Amyn puolesta.

 

Lauren Brooke on syntynyt Englannissa ja asunut sekä Leicesterissä Englannissa että Virginian osavaltiossa Yhdysvalloissa. Brooke on kirjoittanut yhteensä yli 30 Heartland ja Chestnut Hill sarjojen kirjaa, niistä ensimmäiset ilmestyivät vuonna 2000. Hevoshoitolan sisarukset (Heartland) -sarjassa on suomeksi ilmestynyt 20 kirjaa (2001-2008), ensimmäisinä Kotiinpaluu (2001; Coming Home 2000) ja Myrskyn jälkeen (2001; After the Storm 2000), viimeisimpinä Amyn valinta (2008; From This Day On 2005) ja Kuiskaus menneestä (2009; Always there 2005); lisäksi on ilmestynyt numeroimaton Joulun muisto (2006; A holiday to remember 2004).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 12 vrk 4 h 23 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

8 € Sulkeutuu 12 vrk 4 h 23 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.