Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

tHuristele mukaan rallin maailmaan yhdessä kirkkaanpunaisen Lauri Kilpa-auton seurassa! Laurin kanssa seikkailevat tietysti taitava mekaanikko Ripa, ihana auttavainen Maikki sekä koko Ahvenaron varikon vauhdikas väki.

tTällä kertaa Ahvenarolla on kriisi. Herra Juuren polttoaine on lopussa ja oikosulut vaivaat. Kaikki luottavat aurinkokennolla toimivan Sisin ratkaisevan tilanteen, mutta mitä sitten, kun aurinko laskee. Lauri on puolestaan kolarissa, jonka seurauksena hän saa ajopelon. Rämällä on tylsää, jolloin muut päättävät yllättää kaverinsa oikein kunnolla. Maikille järjestetään yllätyssynttäreitä, mutta Ripa unohtaa lahjan. Onneksi Vili pelastaa tilanteen. Ripan päänvaivana on myös Herra Akseletton suunnitelmat tietokoneistaa rata ja varikkoalue. Ripa on kuitenkin perinteinen mekaanikko, joka ei ymmärrä tietokoneista mitään. Miten Ripa tottuu muutokseen?

DVD sisältää viisi vauhdikasta tarinaa: Sähköinen Sisi, Laurin ajopelko, Rämä kiertoajelulla, Hajamielinen Ripa sekä Tietokonekiista.

t
Kuvasuhde: 16:9 Anamorphic Widescreen (1.78:1)
tÄäni: Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja (Dolby Digital Stereo)
tTekstitys: ----------
tKesto: n. 50 min
tIkäraja: K-3

t

Tuote on uusi, vielä muoveissa.
tHinta sisältää ALV 23%.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

7,08 €
Ilmoitus on sulkeutunut 13.8.2018 13:04
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.