Kuvaus

Tule kirkkaanpunaisen kilpa-auton, Laurin, energisen Ripan ja muiden Ahvenaron kilpa - radan ystävysten vauhdikkaaseen seuraan!

LAURIN HANKALA PÄÄTÖS
Autot pääsevät retkelle palkkioksi ahkerasta harjoittelusta, mutta eivät pääse yksimielisyyteen sen kohteesta. Laurin ääni ratkaisisi äänestyksen, mutta hän nauttii huomion keskipisteenä olemisesta liikaa päättääkseen.

MYYRIS MUUSIKKONA
Myyris toivoo olevansa yhtä musikaalinen kuin Ripa.

RIPA OPETTELEE LENTÄMÄÄN
Ripa on aina halunnut lentää helikopterilla. Tilaisuuden saadessaan hän painaa kuitenkin juuri väärää nappia. Saavatko Lauri ja kumppanit Ripan ehjänä maan kamaralle?

VARIKKO-OOPPERA
Hessu on epäkunnossa, eikä voi kuljettaa herra Akselettoa tämän odottamaan oopperaesitykseen. Lauri keksii nerokkaan suunnitelman, jolla pomon päivä pelastuu.

NESTEHUKKA
Ripa on saanut herra Juurelta erikoissuodatettua sade vettä, joka saa auton käymään tasaisemmin. Ikävä kyllä sitä riittää vain yhdelle autolleKuka autoista onnistuu tekemään Ripaan vaikutuksen ja saa kallisarvoisen "menoveden"?

Kotelosta yksi klipsi poikki.

Katso muutkin kohteeni, myynnissä paljon elokuvia, pelejä puhelimia ym ym. Samoilla kuluilla tulee kaksi elokuvaa / peliä / cd:tä ja 8 euron maksulla enemmänkin tavaraa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 15 vrk 20 h 58 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

1,20 € Sulkeutuu 15 vrk 20 h 58 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.