Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Vallilan pataljoona, pääasiallisesti helsinkiläisistä  miehistä koottu yksikkö, joka taisteli jatkosodassa Karjalan ja Maaselän kannaksilla, oli kuuluisimpia Suomen armeijan pataljoonia toisessa maailmansodassa. 

Osittain pataljoonan maine perustui ehkä sen miehistöaineksen pääkaupunkilaisuuteen, osittain sen käymiin ankariin taisteluihin ja suuriin miehistötappioihin, osittain taas sen komentajaan S.O. Lindgreniin, joka oli koko armeijan värikkäimpia ja merkillisimpiä soturihahmoja.

Lauri Kotiniemi,joka toimi Vallilan pataljoonassa joukkueenjohtajana, on koonnut muistikuvistaan erittäin vaikuttavan sotakirjan. Siinä ei sen enempää kaunistellakaan kuvaa sodasta ja tappamisesta sellaisena kuin se syöpyy vähitellen, tapaus tapaukselta, nuoren ja kaikkea muuta kuin sotahullun vänrikin tajuntaan. Muistikuvia Vallilan pataljoonasta on rehellsimpiä ja suoraselkäisimpiä kuvauksia, mitä jatkosodastamme on kirjoitettu.

1. p. 1987, WSOY, 263 s . Kovakantinen kirja kansipapereineen olisi muuten  todella hyväkuntoinen, mutta etuaukeaman oikeanpuolinen tyhjä sivu on poistettu omisteen takia.

Postimaksut huutajalle

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

6 €
Ilmoitus on sulkeutunut 29.1.2018 22:58

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.