Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Hurmaan on muusikko ja lauluntekijä Lauri Tähkän toinen sooloalbumi. Se julkaistiin 27. syyskuuta 2013. Albumin on tuottanut Riku Mattila. Levy on lyriikoiltaan henkilökohtainen ja sen teemana on rakkaus.

Albumi ylitti viikon kuluttua julkaisun jälkeen platinalevyyn oikeuttavan myyntimäärän, yli 20 000 kappaletta. Lauri Tähkän Vallillalle suunnittelemat ja lokakuussa 2013 julkistetut Hehku-, Ainoa- ja Lintukoto-kuosit liittyvät Hurmaan-albumin kappaleisiin. Helsinkiläinen käsityötaiteilija Noora Ojala on suunnitellut uniikkeja Tähkä fanikoruja liittyen albumin kolmeen kappaleeseen: "Hurmaan", "Puolikas" ja "Orjanruusu". Jokainen koru valmistetaan käsityönä.

Levy on hyväkuntoinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa kuplamuovin kera 3,2 e. (International deliveryavailable to Europe, postalcharge 5 euros, othercountries 5 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 3,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2-3 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 5,1 euron postimaksulla. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

KAPPALELISTA:

Kaikki kappaleet on säveltänyt ja sanoittanut Lauri Tähkä, ellei toisin mainittu.

Saat syttymään – 3.34 Lemmenkahleet – 2.26 (säv. Lauri Tähkä, Riku Mattila, san. Lauri Tähkä) Kanssas minne vaan – 4.13 Jos sä tahdot vain niin – 3.26 Orjanruusu – 3.50 (säv. Lauri Tähkä, Milla Viljamaa, san. Lauri Tähkä) Puolikas – 3.56 (säv. Lauri Tähkä, Aku Rannila, san. Saara Törmä) Pyyhi kyynelees – 3.20 Hessa – 3.00 Tulkoon mitä vaan – 4.16 (säv. Lauri Tähkä, san. Tuure Kilpeläinen, Lauri Tähkä) Hurmaan – 2.51 Nuoret villit rakastavaiset – 3.24

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
4,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 14.6.2024 11:59
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.