Kuvaus

[rePG1117]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

Hyvässä iskussa oleva  ensipainos LAURI TÖRHÖNEN diggareille.

Lauri Törhönen: Potut pottuina 

Elokuvaohjaaja Lauri Törhösen teos,  Potut pottuina, Otava, 2007 kertoo tuplapotkujen (tuplapottujen) jälkeisistä ajoista. Kenkää työpaikalta ja potkut avioliitosta, jossa vaimo oli gourmet-kokki. (Minulle ei selvinnyt onko fiktiota, mutta voisi olla ehkä hieman faktapohjaistakin)

Törhönen tarinoi 192 sivua, teemalla "valtaa keittiö", puhuu perunoiden ja kalan sekä lihan ja myös teen valmistuksesta, kattauksesta erilaisista alkoholijuomista, ja paljon on muistelua menneestä ajasta.

1. painos

Otavan Kirjapaino Oy . Keuruu 2007


VOITTOHUUTO ja PK. 2.00e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK. on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat: 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12. 

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä, joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta pyrin silti aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

2,50 €
tai
Sulkeutuu 10 vrk 2 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2,50 € Sulkeutuu 10 vrk 2 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.