Tuote on myyty käyttäjälle blaklockan hintaan 2 €

Kuvaus

Pehmeäkantinen

Laurie Breton: Sitovia todisteita
Harlequin Bestseller 2009

HÄN VOI PAETA...

Poliisin mukaan se oli ollut onnettomuus. Robinin mies, apulaisseriffi Mac Spinney, oli saanut surmansa auto-onnettomuudessa autiolla tiellä keskellä yötä.

Kaksi vuotta myöhemmin Robin löytää macin päiväkirjan, lukee viimeisen epätoivoisen kirjauksen ja tajuaa, ettei Macin kuolema ollutkaan onnettomuus. Peloissaan hän näyttää raskauttavat todisteet ainoalle henkilölle, johon voi luottaa, ja seuraavana päivänä tämäkin on kuollut. Robin tietää olevansa vaarassa. Hän pakenee Serenityn pikkukaupunkiin Maineen ja alkaa rakentaa itselleen ja tyttärelleen uutta elämää Annie Kendallina.

MUTTA EI OLE MILLOINKAAN VAPAA

Davy Hunter on vastentahtoisesti ottanut vastaan pestin Serenityn väliaikaisena poliisipäällikkönä. Hän haluaa selvitä kahden kuukauden pestistään mahdollisimman kivuttomasti, mutta Annie Kendallin tulo muuttaa kaiken. Hän näkee naisen huolella rakennetun julkisivun läpi ja tietää, että nainen salaa jotain.

Menneisyyden jatkuvasti vainoama Annie tuntee, että hänen on päätettävä, uskaltaako hän luottaa Davyyn ja kertoa totuuden vain ottaako hän oikeuden omiin käsiinsä.

­
------------------------------------------------------------------------------------
HUOM! POSTITUSTAUKO 16.4-28.4.2024.
­
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


2 €
Ilmoitus on sulkeutunut 20.4.2024 7:27
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.