Kuvaus

Kun puhkesi Euroopassa 1. Maailmansota, jonka sanotaan johtuneen siitä, että joka maassa istui hallituksen  johdossa typeriä ylpeitä kuninkaallisia arvo henkilöitä, joiden itsetunto ei hyväksynyt muiden solvauksia tai puoli ivauksia.....mieluimmin tapetaan puoli omaa armeijaa, kuin kuuntelen tuollaista.....he olivat kaikki aivan Idiootteja !  Suurin idiootti oli kapitalistisen mutta tyhmänylpeä Venäjän Tzaari , hän  lähetti omia miehiään vastaan Saksan Keisarikunta, vaikka sotilaiden aseistus ei paljoa jäänyt halikosta ja lapiosta  jälkeen....niillä piti sotilaan sotia vastaan konekivääriä,  seuraus on , että  2 miljoonaa venäläistä talonpoikaa kuolee !  Venäjän Tzaari Nikolai II oli huono ihminen, hän uhrasi omia nuoria miehiään aivan turhan sodan takia. 

Britannia piti itseään maailman napana ja heidän kulttuuria paljon muita parempana, itsepäisyys ja kunnian tärkeys oli Britannialle hyvin  tyypillistä. Ranska kuuluu samaan sakkiin, kun ohjasi omia sotapoikiaan tykinpommien kuoppaan ja kun siihen tuli pommi , niin uusia poikia komennettiin samaan tykin/kranaatin kuopppaan... suoranaista ihmiselämän teurastusta ! Millaisia olivat nämä käskyjä antaneet sotaherrat, jotka määräsivät nuoria oman maansa poikia selvään kuolemaan?  

Saksan keisari oli myös samanlainen jääräpää, kuten muiden maiden johtajat ja kuninkaalliset, tyhmiä jääräpäitä.  Saksa uskoi omiin sotilaisiinsa, mutta kun vihollinen ampuu takaisin, ei siinä mennä eteenpäin.... näissä tunnelmissa ja sodan piti selvittää näiden maiden välit ja rauhoittaa jännitteet.   Ehkä aikaa myöten olisi näin voinut käydä.....Mutta voi pahus ja kirous , nyt rientää Britannian avuksi Atlantin tuolta puolen US Cavalry ratsuväki ja sota päättyy.....se päätetään lopettaa !  Turha sota ! Täysin mieletön sota ! Kaiken lisäksi USA:n sekaantuminen Euroopan sisäisiin asioihin alkoi tästä ja jatkuu yhä..... 

MIL12FB810 Lautanen halkaisija 26cm ja valmistettu ennen vuotta 1917 !!! Aito ja  ehjä, käytön kulumaa on. Valmistaja on Posliinitehdas Paul Muller , perustettu vuonna 1890 ja tehdas yhdistettiin Hutschenreuther tehtaaseen Selb paikkakunnalla vuonna 1917. Tässä on posliini logo ENNEN vuotta 1917 !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lautanen on ehjä, vain käytön aiheuttamaa kulumaa reunoissa olevassa kultauksessa. 

Harvinainen ja  mielenkiintoinen pala sota historiaa. HUOMAA!  Noin 90% kaikista 1. Maailmansota lautasista muisto sotamuisto jne on tehty jälkeen vuoden 1917 ja niistä on noin 80% ilman valmistajatehtaan  leimaa logoa. Museo arvo on tälle kohteelle noin 100-150 euroa. 

Historian kertausta vielä: Vuoden 1917  helmikuun vallankaappaus Venäjällä aiheutti reaktion, josta seurasi lokakuun vallankaappaus ja sitä johti Lenin....hän oli pysytellyt ulkomailla siihen asti.  Kun kaappaus oli onnistunut, niin Tzaari perheineen teloitetaan raukkamaisesti. Suomi kiittää tästä Venäjän sekasorrosta omaa itsenäisyyttään.  1. Maailmansodan rauha on klassinen esimerkki siitä, kuinka kaikki voidaan tehdä kostonhengessä  aivan väärin ja siten kylvettiin siemenet jo 2. Maailmansotaan. 

Kansa ei suinkaan halunnut 2. Maailmansotaa, mutta lehdistö ja uutiset jatkuvasti nälväilivät naapurimaasta vain ikävää uutista ja tehtiin ison rikkaan eliitti ja pankkiiri-piirin propagandaa, jolla kansaa aivopestiin.  Lehdistö kirjoitti muka kansan syvien rivien ajatusta ja mielipidettä? Höpö Höpö höpsis töppöseen....lehdistö kirjoittaa aina lehden omistavan ihmisen/suvun  mielipidettä ja haluaa propagandan avulla saada oman kansansa  uskomaan sitä.....siksi kansa alkoi uskoa, että naapurimaa on jotenkin huono ja kelju, jonka kanssa saa sotia .....ihan jopa nykyaikana on monessa maassa samantapaista politiikkaa käytössä, hevoslääke on sama ;)  ja kansa(t) sellaisia, että he uskovat propagandaa ;)

SOTA ON AINA vihonviimeinen ja huonoin keino selvittää asioita, sen vaikutus on sama, kuin että pakkasessa kusee housuihin, että olisi lämmin tunne. SOTA johtaa liki aina vain vielä huonompaan tilanteeseen. Sodan voittaa valtio, joka ei itse ole edes sotarintamalla. 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

Kaikki lähetykset lähtevät kirjattuna kirjeenä tai pakettina, jonka kulkua voi seurata netin avulla. Mikäli lähetys katoaa, tai rikkoontuu on minulla  todiste sen lähettämisestä/luovuttamisesta kuljetusyrityksen haltuun ja saat silloin rahasi  takaisin, myös lähetyskulut. Rahasi palauttaa kuljetusyritys, esim. Posti tms, jolle minä olen maksanut tavaran turvallisesta kuljettamisesta, lähettäjä (siis minä) en voi vastata asioista, jotka ovat oman vaikutuspiirini ulkopuolella. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

48,90 €
tai
Sulkeutuu 61 vrk 11 h 54 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

48,90 € Sulkeutuu 61 vrk 11 h 54 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.