Kuvaus

Vuoden 1976 kunniaksi tuli ostettua aikoinaan kaunis lautanen , Saksa.    Kuvaa kirkkoa ja Alppi vuoria Saksassa. Pyhä Jouluyö ja vuosi oli 1976. Halkaisija on 21cm ja paino 325 g. Käytetty, mutta ehjä. Aika arvokas ja nyt on jo ikää kertynyt 47 vuotta.

DE12FB808 Lautanen 1976 Joulu Kristusjuhla , pistä talteen, pian on meidän EU uskonto ehkä joku toinen, jos joku Brysselissä päättää ?  EU alueelle saapuu koko ajan lisää Islam uskontoa kannattavia ja he rakentavat koko ajan lisää omia kirkkojaan, samalla Saksan kouluista poistetaan ristit seinältä ja kaikki uskontoon viittaava kielletään, ollaan mieluimmin ateistia, kuin jotain  uskontoa ....viimeinen pisara oli nyt lokakuussa 2022 Ukrainan sodan takia säästetään kaasua ja sähköä, joulutorilla sallitaan vain pienet lamput, kaikki Jeesukseen viittaava poistettava, vaikka mitään Jeesus-Burgeria ei Saksassa saanut myydä.

Ukrainassa asuva ovat usein ateisteja. 

Monet katsovat uskonto asioissa nyt kohti Venäjää, siellä taas Ortodoxi Kristityt lisäävät koko ajan kannatustaan ja uskonto, ikoni, risti on osa Venäjän kansan sielua. Ortodoxi uskonto on melko konservatiivinen, tietojeni mukaan he eivät hyväksy saman sukupuolen kesken avioliittoja ja monta muuta asiaa ...patriarkkinen, mies päättää....nainen kuuntelee ....mutta moderni venäläinen  muuttaa koko ajan asiaa ja sääntöjä ... Ukrainassa on eri uskonto , jos oikein uskonnosta voi puhua.....

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

 Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 88 vrk 14 h 22 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4 € Sulkeutuu 88 vrk 14 h 22 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.