Kuvaus

Lautanen on vanha ja sen näkee posliinin laadusta, siinä on pieniä poltto pisteitä jne.. halkaisija on 22cm ja paino 404g. Lautanen on muodoltaan myös noin 100v vanhaa mallia ja ainoa asia, mikä minua ihmetyttää on maalaus. Kauniita kukkia, mutta tätä mallia ei tehdas tunne. Maalaus tehdään aina kirkkaan glasuurin päälle, muuten se palaisi posliinin polttouunissa. 

Meissen tehdas oli Euroopan ensinmäinen, joka aloitti valkoisen posliinin valmistuksen ja sitä kutsuttiin silloin nimellä "valkea kulta " !

Posliini astiasto maksoi niin paljon, kuin senaikainen auto,  eli  hevonen ja yli 20 hevosta se maksoi....harvalla oli siihen mahdollista ! Köyhyys oli hyvin yleistä. 

Kansa söi ja  joi käyttäen tina astioita ja jo varhain oppi Saksa, joskus 1600 luvulla, että tinan pitää olla puhdasta tinaa, ei lyijyä, muuten tulee sairauksia ! Nykyajan tina esineet on lain nojalla aina 95% puhdasta tinaa, täysin vaaraton !

Jo silloin oli selvää, että köyhä ja kaikessa pihistävä osti halpaa tina kuppia ja lautasta, joissa oli paljon lyijyä ja köyhä sai siksi sairauksia....ei kannata säästää väärässä paikassa ! Osta kunnollista ja maksa kunnon hinta !

A23FB801 Posliini lautanen ja aito Meissen, käynyt olen tehtaalla useaan kertaan, myös katsonut tehdaskierroksen läpi....suosittelen kaikille antiikista kiinnostuneille , Meissen on lähellä Dresden kaupunkia !

VIKA: lautasen reunassa on 2 kpl muremaa, chip lohkeemaa, joiden takia on arvo melko alhainen. 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

 Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. Palautusoikeus on poissuljettu !


Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9,50 €
Sulkeutuu 33 vrk 4 h 56 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9,50 € Sulkeutuu 33 vrk 4 h 56 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
1.4. klo 7:14

Hei. Olisikohan kyseessä jonkun itse taitelema kuva? Tai sitten kyseessä on vain harvinaisempi lautanen. :)

1.4. klo 9:02

Tätä mahdollisuutta ei voida poissulkea.