Kuvaus

Aivan aito vanha Meissen tehtaan lautanen, posliinia ja halkaisija 22cm. Lautanen lienee todella vanha, posliinin ja työn jälki antaa vanhan vaikutelman.    Paino 382g ja ikävä kyllä, vikaa on, kuten melkein 98 % vanhoissa posliini esineissä :  Pieni lohjennut murunen ( chip) on lautasen reunasta, sen leveys 5mm, kynän kärki osoittaa sen.
Tämä vika laskee kohteen arvoa.
Tämä on Meissen paikkakunnan ja myös aidon Meissen tehtaan logo pohjassa, miekat ristissä sinisellä värillä, ne nyt tuntee jopa teinityttö, senverran yleistuntemusta posliinista nyt on ihan jokaisella. 

DE06MZ308a  Meissen posliinilautanen missä lohjennut pieni chip reunassa ! Lautasen  kuvion lienee joku maalannut jälkikäteen, tehtaan mallistossa ei tätä kuviota ole. Usein joku taiteilija tai taidesielu aloittaa posliini esineiden malauksen ja jos haluaa, että taideteos säilyy, kannattaa valita myös arvokas posliinitehdas "pohjaksi".          
Kohdetta syventävää tietoa:
Meissen paikkakunnalla oli moni pieniä muita posliinitehtaita,    joita perustivat ison aidon tehtaan ex-työntekijät.   Vaikka heistä osa käyttää omassa leimassa/tuotemerkissä/logossa sanaa MEISSEN, ei sitä saa käyttää mainoksessa/ ilmoituksessa siten, että se johtaa ostajaa harhaan.  Meissen on rekisteröity tavaramerkki ja sen väärinkäyttö on rangaistavaa.

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana.

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !
Pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Ostan ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu, tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

 Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ennen huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu noudattamaan 
niitä toimitus-ja maksutapoja, jotka on ilmoituksessa kerrottu, esim. en hyväksy mitään rahasiirtoja Western Union avulla  vaikkapa Afrikasta.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 101 vrk 9 h 50 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9 € Sulkeutuu 101 vrk 9 h 50 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.