Kuvaus

Aito vanha Nymphenburg posliinilautanen on vuodelta 1770 ja aito,  kuuluisi  Baijerin museoon....
Halkaisija on 23cm, käsin maalattu kukkakuvioita. Paino 409g, mukana on silloin rautalangasta tehty seinäkoukku-teline. Lautanen on 100% aito, tarkistettu erään huippu saksalaisen asiantuntijan toimesta ja
aitoutta ei tarvitse epäillä, lautanen on todella 246 vuotta vanha posliiniesine.    

VIKA! Aivan lautasen reunassa on pieni Chip murunen lohjennut ja hieman korjattu, 3-5mm vika, katso kuvan yläosaa! Muuten virheetön!!!  Kohde on Hampurissa, Saksa ja  kuljetus vakuutetaan koko arvosta. 
WT01AU01a

 Taloudellinen suorituskyky on vain eräs mitta asioille, tavaran arvon määrää usein sen kysyntä ja siihen sisältyvä työ, vaiva tai tunne.
Saksan BAMBERG kaupungissa Baijerissa on aivan ihastuttava vanha kaupunginosa (erä kauneimpia koko Euroopassa) ja siellä antiikkikaupassa oli myynnissä vastaava lautanen; hinta 4800 euroa.
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, kohtuullinen postimaksu!
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!!!
 Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja VAIN se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka OLETAT olevan mukana, mutta ei ole kuvassa, sitä ei ole mukana!  Siis katso valokuvaa tarkkaan ja pyydä vaikka lisää kuvia.
Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina OPTINEN tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "HYVÄ" ja kotona haivaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Jos TIEDÄN, että on VIKAA, kerron sen AINA!  Etäkauppa sisältää aina mahdollisuuden pettyä, näin käy meille kaikille ja jopa usein, sellaista se vaan on.  Mieti, soveltuuko ko. kauppatapa sinulle ollenkaan, on paljon kuluttajia, jotka eivät osta milloinkaan  tavaraa näkemättä ja kokeilematta sitä.
 Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ENNEN huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu noudattamaan 
niitä toimitus-ja maksutapoja, jotka on ilmoituksessa kerrottu, esim. en hyväksy mitään rahasiirtoja Western Union avulla  vaikkapa Afrikasta, vaan kaikki kaupan EHDOT ovat  juuri ne, mitkä on ilmoituksessa mainittu, poikkeuksia ei ole.
Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 43 vrk 1 h 23 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

960 € Sulkeutuu 43 vrk 1 h 23 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.