Kuvaus

Lay the Favorite Blu-ray (kuvan mukainen jo loppuunmyyty, harvinainen Ruotsijulkaisu suomitekstein. Elokuvaa ei ole julkaistu Suomessa blu-ray -formaatissa)

Beth Raymer (Rebecca Hall) on energinen nuori nainen, joka päättää vaihtaa stripparinuransa Las Vegasin unelmiin. Kohtalo saattaa tytön tapaamiseen Dinkin (Bruce Willis) toimistoon, jossa mies pyörittää vedonlyöntibisnestä. Dink näkee kokemattomassa tytössä potentiaalia, ja palkkaa tämän hoitamaan puhelinhommia. Pian Beth onkin ansainnut onnenkalun aseman, ja ilmassa alkaa leijua muutakin... kunnes paikalle pelmahtaa Dinkin omistuksenhaluinen vaimo (Catherine Zeta-Jones), ja pistää pelin seis sillä seurauksella, että Beth saa potkut. Dinkin onni kääntyy kun tyttö karistaa Vegasin tomut jaloistaan ja lähtee New Yorkiin pestautuen Dinkin kilpailijalle (Vince Vaughn). Miehen bisnekset ovat kuitenkin lain väärällä puolella, ja Beth joutuu pahaan pinteeseen. Dinkin ja Tulipin on lennettävä hätiin, ja autettava selviytymään ahdingostaan.. ja vihdoin myös aikuistumaan!

Elokuva perustuu tositapahtumiin ja sisältää uskomattoman tähtisikermän: Bruce Willis, Catherine Zeta-Jones, Vince Vaughn, Rebecca Hall, Joshua Jackson jne..

Ohjaus: Stephen Frears

Näyttelijät:
Bruce Willis
Catherine Zeta-Jones
Vince Vaughn

Tekniset tiedot:

Tuotantovuosi: 2012
Kesto: 93 min.
Kuva: 1080p High Definition 1.85:1
Ääni: DTS-HD Master Audio 5.1 Englanti
Tekstitys: Suomi, ruotsi..

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 32 vrk 8 h 17 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

19,50 € Sulkeutuu 32 vrk 8 h 17 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.