Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Lea Kranz: Kesäleiri ... ongelmanuoren tarina!

  • Se, ettei Ellun syntymää oltu toivottu, loi varjonsa koko hänen ankeaan lapsuuteensa. Halveksittuna ja rakkaudesta osattomana hän kasvoi pääasiassa kadulla, ja tämä ympäristö muokkasi muös nuoren tytön kayttäytymistavat. Kun lisäksi kurjuus ja katkeruus kyllästyttivät nukkumapaikkana käytetyn kodin ilmapiirin. Ei ihme, että tyttö jo varhain joutui mitä suurimpaan vaaraan luisua arveluttavalle tielle.
  • Mutta sitten, kuin ihmeen kautta, Ellulle järjestyi tilaisuus päästä mukaan nuorten kesäleirille. Vaikeinta oli sielläkin sopeutua järjestykseen ja tyttö joutui syntipukiksi sellaisistakin syistä, mihin hänellä ei ollut mitään osuutta. Koko kesäleiritouhu oli Ellun kohdalla vähällä päättyä onnettomuuteen, mutta loppujen lopuksi se koituikin ennalta arvaamattomalla tavalla hyödyksi ei vain kirjan päähenkilölle, vaan myös monille muille.
  • Mutta kirjassaan 'Kesäleiri' tekijällä ei ole halu kertoa vain täysin mahdottomasta Ellusta, vaan se on vakava muistutus monista pojista ja tytöistä, jotka nykyisin joutuvat varttumaan aikuisiksi ilam sitä rakkautta ja huolenpitoa, jota vanhemmilta ja kodilta olisi lupa nuorille odottaa. Mutta ei vain tätä, vaan kirjan luettuaan voi jälleen todeta, että vaikeintakin lapsuutta voi seurata hyvää, kunhan taivaallinen rakkaus saa löytää sijaa.

Tämä on löytö! Lähes 50-v. keräilyharvinaisuus v. 1966 ja samanaikaisesti sanomaltaan nykyaikaa, kustantaja Ristin Voitto r.y., todennäköisesti 1. painos, kovakantinen, 125 sivua.

Rakastetun ja arvostetun kirjailijan alkukauden tuotantoa, joka on yhä ja nyt ajankohtaisempi kuin koskaan.

Katso lisää kirjailijasta ja hänen tuotannostaan:

http://www.kirjasampo.fi/fi/kulsa/kauno%253Acharacter_123176035914977#.VV2f-rn76po

Huutohintaan lisätään vain todelliset postikulut. Maksu etukäteen pankkiin.

Oikeassa reunassa, vähän ylempänä olevasta " Katso ilmoitukset (55) " -linkistä voit valita lisää tuotteita samaan toimitukseen!

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


8 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 21.4.2024 19:15
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.