Kuvaus

Olemme saaneet myyntiin Omelonilta LED-valoterapialaitteita -

Lue tästä tieteellisestä tutkimuksesta

Nyt saatu erä Suomen varastoon! Erittäin tehokas ja laadukas. Hoitokerta on kuin kosmetologin suorittama tehohoito. Voit rentoutua ja hemmotella itseäsi ja perheenjäseniä tällä laitteella (n. 20min hoitokerta suositellaan). Laita rentouttavaa spa-musiikkia soimaan ja nauti 20min rentoutuen, samalla kun teet hyvää ihollesi. Laitteessa on ajastin ja tuuletin-ominaisuus. LED-hoito ei vahingoita ihoa, vaan ainoastaan hoitaa.

 

LED-valohoito / LED Valoterapia-hoitolaite on korealaisten ihonhoitoasiantuntijoiden kehittämä ihonhoitolaite kotikäyttöön. Laite on tehokkaampi kuin perinteinen LED-valonaamio, sillä valot jakautuvat koko kasvojen ja kaulan alueelle ja Omelon käyttää ammattilaistason matalatehoisia LED-valoja (Huom. ovat todella kirkkaita eli sinun tulee käyttää mukana tulevia suojalaseja!)

Nopeuttaa ihon luonnollista uusiutumista ja paranemista. LED:n fotonit lisäävät ihon pintaverenkiertoa ja aineenvaihduntaa, toimivat anti agingin tavoin. Mukana on seitsemän valohoito-ohjelmaa, jotka hyödyntävät erittäin tehokkaita nanoteknologian omaavia LED-valoja äärimmäisen pienillä LED:n valon aallonpituuksilla. Kukin ohjelma kestää vain 20min (ajastinta voi säätää ja laite sammuttaa itse itsensä). Voi tuoda apua ryppyihin, ikääntymisen merkkeihin, ihon sävyyn ja pigmenttihäiriöihin, laajentuneisiin ihohuokosiin, kuivaan ihoon, liian öljyiseen ihoon tai stressaantuneeseen ihoon. Kiinteyttää ja nuorentaa ihoa säännöllisesti käytettynä.

Punainen – 640 nm, tunkeutuu ihoon 1 ~ 6 mm Ihosolujen uusiutuminen, verenkiertoa edistävä, aknearvet, pienentää ryppyjä, ihottuman lievitys, kipujen lievitys, ihon aktiivisten aineiden aktivoiminen sekä selluliitin aktivointi

Sininen – 423nm, tunkeutuu ihoon 1mm Tappaa aknebakteerit, estää talirauhasia tuottamasta liikaa, lievittää tulehdusta, rauhoittaa ihoa.

Violetti - 432nm-640nm, kaunistaa ja uudistaa ihoa tehokkaasti, lisää kollageenin tuotantoa, aktivoi ihosolujen uudistumisen.

Vihreä – 532 nm, tunkeutuu ihoon 0,5 ~ 2 mm erittäin hyvä herkälle iholle, epätasaiselle ihonsävylle, vaalentaa ihoa ja syväkorjaa.

Sinivihreä 432nm - 532nm, vähentää ihon öljyisyyttä, hyvä herkälle iholle ja auttaa iholle levitettyä seerumia imeytymään tehokkaasti.

Keltainen – 583 nm, tunkeutuu ihoon 1 ~ 2 mm, lievittää punoitusta, turvotusta ja muita pigmenttejä.

Oranssi - 532nm - 640nm, tasapainoittaa ihoa ja on hyvä karhealle, tylsistyneelle iholle.

Laite on CE-merkitty ja koottava kolmesta paneelista. Ttakuu 1v kotikäytössä, voidaan käyttää myös hoitolassa, mutta sille emme voi antaa takuuta, koska laite on tarkoitettu kotikäyttöön. AV100-240V -virtapiuha, ohjeet ja suojalasit tulevat mukana eli kaikki tarvittava. LED-valohoito ei polta ihoa. Laitetta ei tule käsitellä märin käsin eikä sitä tule käyttää veden lähettyvillä. Suositellaan vain yhtä ohjelmaa per päivä ja mielellään kuureina samanlaista ohjelmaa säännöllisesti.

Laitetta ei tule käyttää, jos sinulla on jokin ihonhoitolääkitys, kärsit autoimmuunisairaudesta, sinulla on epilepsia tai kärsit fotoallergisista reaktioista. Käytä aina mukana tulleita suojalaseja ja pidä lisäksi silmät kiinni. Käytä vain puhtaalle iholle tai puhtaalle iholle, jossa öljytön seerumi (ei sis. denaturoitua alkoholia). Laitetta on hyvä käyttää esimerkiksi lattialla, sohvalla tai sängyllä / hoitopöydällä. Älä kaada laitetta ja käsittele sitä varoen.

Valomaski, LED valomaski, valomaski, ihonhoitovalo, LED terapia, LED-valohoito

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 70 vrk 16 h 38 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.