Tuote on myyty käyttäjälle SikaPasi hintaan 1 €

Kuvaus

Hyllyyn tarvitaan lisää tilaa. Myyntiin kuuntelematta jääneitä tai kerran pari kuunneltuja hyväkuntoisia levyjä. Laitetaan hyvä kiertämään.

***

Kuntoluokitus: G / G
(Levy / Kansi)

HUOM! Väärä levy väärissä kansissa. Tämä tullut jostain kirpparilta ja kansikuvaa silloin tuntematta en huomannut virhettä. Kannet huonossa kunnossa, mutta pysyy kassa. Levyssä kauttaaltaan pientä hankaumaa, mutta vain yksi selkeämmin erottuva naarmu 2-puolen kahden ensimmäisen kappaleen kohdalla. En ole kuunnellut, mutta veikkaan ripsivät aika paljon, mutta soinee läpi kuitenkin.


Täällä myös lisää levyjä myynnissä ja voi yhdistää samaan postitukseen. https://www.discogs.com/seller/talviPOS/profile

***
Kuntoluokitus vinyyleille (myös muut formaatit suuntaa antavasti):

M / Mint / Sealed = Uusi / muoveissa.

NM = Korkeintaan kerran kuunneltu virheetön yksilö. Avattu, mutta uuden veroinen.

EX = Yleensä täysin naarmuton, korkeintaan kirkkaassa valossa näkyviä pieniä hiusjälkiä (yleensä sisäpussista tullutta). Soi kuin uusi. Kannet hyväkuntoiset.

EX- = Korkeintaan muutama hento jälki. Pääosin soittoalueen ulkopuolella. Kansissa mahdollisesti joku pieni vika (hintalappu / liimajälkeä, pieni ruttu jossain nurkassa. aavistuksen verran kulumaa reunoissa.

VG+ = Useampia hentoja jälkiä paikoitellen, ei kuitenkaan mitään isompaa. Toimii täysin, vaikka pieniä napsuja saattaakin tulla vastaan. Peseminen saattaa auttaa. Enemmän kulumaa reunoissa ja ehkä hieman kulmien tylpistymistä, mutta ehjää ja käyttökelpoista vielä. Muuta vastaavaa pikkuvikaa

VG = Enemmän elämää nähnyt. Reilusti hentoa jälkeä, ehkä pari näkyvämpääkin jälkeä / naarmua, joka saattaa aiheuttaa napsua. Saattaa myös olla sormenjälkeä tai reilusti pölyinen. (Itsellä ei vielä ole pesuria). Kansissa joku yksittäinen huomattava vika. Repeämä, hintalapun aiheuttama vika kansissa, näkyvää ringwearia, isohko seam-split jne...

VG- = Heikoin kunto, jota myyntiin edes kehtaa laittaa. Paljon pintajälkeä ja muuta likaa, myös reilumpia naarmuja näkyvissä ja kuuluvissa. Kansissa vikaa, repeämiä, jotain puuttuu, kosteusvauriota etc... Ei kaunista katsottavaa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
1 €
Ilmoitus on sulkeutunut 18.1.2021 11:58
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.