Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Houses of the Holy on LED ZEPPELININ viides albumi. Se  julkaistiin 28. maaliskuuta 1973. Levy on yhtyeen aikaisempia albumeja kokeilevampi sisältäen vaikutteita aina funk- ja reggaemusiikista asti. Houses of the Holya on myyty Yhdysvalloissa yli 11 miljoonaa kappaletta.

Albumin kansi sai innoituksensa Arthur C. Clarken romaanista Lapsuuden loppu, ja kansikuva otettiin Pohjois-Irlannissa. Kuvassa on mukana Giant´s Causeway -niminen luonnonmuodostuma, johon liittyy paljon kansanperinnettä. Alkuperäisissä kuvissa kannen alastomat lapset olivat olleet purppuranpunaisen värisiä, mutta värierottelun jälkeen kansi sai oranssin sävyn.Levy on julkaistu myös sensuroidulla kannella varustettuna, jossa yhtyeen ja albumin nimi peittää alastoman lapsen.

Levy on hyväkuntoinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, postimaksu Suomeen helposti-kuoressa 3,2 e. (International delivery available to Europe, postal charge 6 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 3,2 euron maksulla kulkee 2 cd-levyä tai 3 normaalipaksuista cd-singleä tai 2 kasettia. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

KAPPALELISTA:

The Song Remains the Same – 05:28 (säv. Jimmy Page/Robert Plant)

The Rain Song – 07:39 (säv. Page/Plant)

Over the Hills and Far Away – 04:47 (säv. Page/Plant)

The Crunge – 03:13 (säv. John Bonham/John Paul Jones/Page/Plant)

Dancing Days – 03:41 (säv. Page/Plant)

D'yer Mak'er – 04:22 (säv. Page/Plant/Jones/Bonham)

No Quarter – 06:59 (säv. Page/Plant/Jones)

The Ocean – 04:30 (säv. Page/Plant/Jones/Bonham)

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
8 €
Ilmoitus on sulkeutunut 20.5.2024 15:51
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.