Ilmoitus on sulkeutunut

Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina, ei noutomahdollisuutta. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

Leena Kurki - Antti Eskola : Miehestä mittaa - keskustelukirjeitä

Kun miehelle kertyy ikää ja kokemusta, hänen mielensä kääntyy tutkimaan
aikaan saatua: Onko rakennuksen kivijalassa halkeamia, kestääkö se loppuun saakka ja onko huoneisiin kertynyt käyttökelvotonta rojua? Entä ovatko tärkeät asiat edelleen matkalla mukana vai ovatko ne kukaties hautautuneet yhdentekevään roinaan tai peräti unohtuneet? Missä ovat uudet
eväät, kun vuodet käyvät vähiin eikä tulevasta tiedä?
Miehestä mittaa on 70 vuotta elokuussa 2004 täyttävän professori Antti Eskolan välitilinpäätös.

Kirja on syntynyt prosessikirjoittamisen tuloksena. Antti Eskola sai vastattavakseen dosentti Leena Kurjen kuusi haastetta. Ne käsittelevät ihmisen kutsumusta, toimintaa ja politiikkaa, rakkautta,
kielen merkitystä, taidetta ja tiedettä sekä vanhenemista ja kuolemaa.
Kaksi erilaista ihmistä, kaksi erilaista kirjoittajaa, jotka molemmat pyrkivät piirtämään erilaisin käsittein ja kokemuksin elämänsä ääriviivoja. Haastaessaan toisiaan he haastavat samalla lukijan
samanlaiseen pohdintaan oman elämänsä äärellä.

YTT Antti Eskola on sosiaalipsykologian emeritusprofessori, kirjailija ja yhteiskunnallinen vaikuttaja. KT, dosentti Leena Kurki opettaa sosiaalipedagogiikkaa Tampereen Yliopistossa. Hän on aikaisemmin kirjoittanut mm. teoksen Kasva vapaaksi Matka jesuiittojen kasvatusajatteluun (2004). Tekijät ovat yhdessä toimittaneet teoksen Vapaaehtoistyö auttamisena ja oppimisena. Kohderyhmät Maailmankatsomuksellisesta pohdinnasta, politiikasta ja yhteiskunnallisista aiheista kiinnostuneet. Omaa ikääntymistään ja elämänarvojaan pohtivat.


Painovuosi: 2004
Painos: 1.
Sivumäärä: 240
Sidosasu: Sidottu kansipaperein
Kustantaja: Karisto

Toimitus: Posti

Varastopaikka: 122

Kun tilaat kirjojamme Huuto.netin kautta, saat Huuto.netiltä vastausviestin, joka sisältää maksuohjeet. Pyydämme maksamaan tilauksen viestissä olevien ohjeiden mukaan. Postitamme kirjan heti, kun suorituksesi näkyy tilillämme.

Jos tilaat kerralla useampia kirjoja voit pyytää erillisen tilausvahvistuksen, jossa kerromme koko tilauksesi toimituskulut - tämän teemme vain erikseen pyydettäessä. Muutoin toimitaan edellisen ohjeen mukaan.

Yhteydenpito ja tiedustelut: vantaan.huuto@antikka.net / 050 362 6620.

YRITYS

Vantaan Antikvariaatti Oy on alan suurimpia toimijoita Suomessa. Varastossamme on yli 100.000 kirjaa. Kirjojamme on myynnissä Antikka.netissä ja Huuto.netissä. Osallistumme myös alan messuille.

Lisätietoja: Vantaan Antikvariaatti
 


Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6 €
Ilmoitus on sulkeutunut 14.9.2018 16:41
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.