Tuote on myyty käyttäjälle TaistoH hintaan 12,20 €

Kuvaus

 Leffaboxeja (6Kpl)

Kaikki boxit uudenveroisia ja levyt naarmuttomat 6 boxia ja jokaisessa 5 Dvd.

Suomi txt

Myydään pakettina.

Cinema classics adventure collection

Hellfighters

Ne 600 urhoollista

Treasure Island

Daavid ja Batseba

Aleksanteri suuri

 

Wester klassikot-box

Buffalo Bill ja Intiaanit 
Buffalo Bill aikoo pystyttää kiertävän lännenshow'n. Yhdeksi vetonaulaksi hän kaavailee intiaanipäällikkö Istuvaa Härkää, jonka on tarkoitus osallistua tulkintaan Little Bighornin taistelusta.

Butch ja Kid - Nuoret hurjat 
Tapaa pahamaineiset lainsuojattomat Butch Cassidy ja Sundance Kid ensimmäisissä seikkailuisssaan!

McLintock 
John Wayne näyttelee ylpeää ja uhmakasta karjaparonia, jolla on enemmän kuin vähän ongelmia tuittupäisen tyttärensä ja itsepäisen vaimonsa kanssa.

Ned Kelly 
Ned ja hänen veljensä Dan alkavat myydä kotitekoista viinaa mutta veljesten rikollinen toiminta kehittyy nopeasti aseellisiin ryöstöihin ja verisiin yhteenottoihin. Nedistä tulee yksi Australian pelätyimmistä ja etsityimmistä rikollisista.

Ryövärit 
Toimintaa pursuava seikkailu, joka kertoo pahamaineisen Jesse Jamesin ja Cole Youngerin jengin tarinan. Philip Kaufmanin ohjaama tiivistunnelmainen action-seikkailu näyttää Villin lännen sellaisena kuin se oikeasti oli.

Törky komediat-box

Bikini Beach

Darren on menossa naimisiin, mutta morsian hylkää hänet alttarille. Häämatkaa Darren ei suostu perumaan, vaan lähtee La Ritzan lomaparatiisiin parhaan kaverinsa R.J.:n kanssa.

A Fork in the Road

Karannut vanki. Epätoivoinen nainen. Ruumis, joka ei suostu kuolemaan! ”A Fork in the Road” on villi romanttinen toimintakomedia, jonka pääosassa ovat Jaime King ja Josh Cooke. He pakenevat oikeutta, mutta kaikki tiet johtavat katastrofiin.

Housebroken

Eläkkeelle päässyt palomies Tom Cathkart on saanut tarpeekseen siitä, että hänen vaimonsa Mary paapoo aivan liikaa perheen kahta aikuista poikaa…

Rubber

Kalifornialaista maaseutua terrorisoi psykokineettisiä voimia omaava auton rengas Robert. Lisäksi vielä oudompaa on, että Robert on mustasukkaisesti rakastunut!

Supernatural Activity

Supernatural Activity on kauhukomedia, joka pursuaa viittauksia moderneihin kauhuklassikoihin kuten Paranormal Activityyn, Viimeiseen manaukseen ja The Blair Witch Projectiin. Tuloksena on kaikkien aikojen hauskinta yliluonnollista parodiaa!

Kovaa toimintaa-box

All Superheroes Must Die 
Neljä naamioitunutta supersankaria joutuu huomaamaan, että arkkivihollinen, jonka he luulivat kukistaneensa jo vuosia aikaisemmin, on varastanut heidän supervoimansa.

Fly Guys 
Kolme nuorta huimapäätä kustantaa elämänsä Hollywoodissa salakuljettamalla huumeita Meksikon rajan yli. Heidän erikoisvalmisteinen huipputekninen minilentokoneensa karkaa helposti hallinnon hävittäjiltä.

The King of Fighters 
Maailman taitavimmat martial artsin harrastajat taistelevat tittelistä The King of Fighters ulottuvuudessa, jonne tavallisilla kuolevaisilla ei ole asiaa.

Pentathlon 
Itä-saksalainen Erich Brogar nousee Los Angelesin olympialaisten suurimmaksi tähdeksi voitettuaan kultaa viisiottelussa. Uuden julkisuuden turvin hän onnistuu katoamaan kansainvälisen lehdistön ja DDR:n turvamiesten käsistä hakemaan poliittista turvapaikkaa.

Death Wish 3 
Paul Kersey ei etsi väkivaltaa. Väkivalta vain tuntuu löytävän hänet. Ja kun näin tapahtuu, hän ei peruuttele! Charles Bronson kaivaa esiin kovan kalustonsa tulivoimaisessa, nopeatempoisessa trillerissä!

Big Stars: Comedy Box Collection

Central Parkin Tiikerit

Kotikäynti

Ihana vapaus

Isät ja pojat

Pahus, mikä nainen

 

Game of Narcos - Box 

Afghan Luke 
Journalisti Luke on elämänsä artikkelin jäljillä, kun lehti vaientaa hänen juttunsa sotarikoksista Afganistanissa. Luke päättää palata vaaravyöhykkeelle löytääkseen tarvitsemaansa näyttöä ja kirjoittaakseen samalla sisäpiirin reportaasin maan huumekaupasta.

Stash House 
Löydettyään seiniin piilotettuja huumeita pariskunta suojautuu uudessa kodissaan kahdelta ammattitappajalta, jotka haluavat huumeet ja todisteet itselleen. Pian neuvokas pari tajuaa, että heidän on käännettävä tilanne päälaelleen selviytyäkseen.

Death Wish 4 
Kaksi kilpailevaa huumejengiä pitävät LA:n sotaisaa keskustaa kuolettavassa otteessaan. Mutta heidän väkivaltainen valtakautensa on saamassa ansaitsemansa lopun. Yksi mies on hakemassa kostoa naisystävänsä teinityttären kokaiininkatkuiselle kuolemalle. Hänen nimensä on Paul Kersey - ja hän on aseistettu, vaarallinen... ja pirun vihainen!

McBain 
Kun Yhdysvaltojen maavoimien rangerit pelastavat McBainin teloituskuolemalta Vietnamin sodassa, hän vannoo hyvittävänsä teon. Vuosia myöhemmin McBainin pelastaja Santos surmataan huumeparonin toimesta tämän suorittaessa tehtävää Kolumbiassa. McBain ryhtyy toimeen ja kokoaa joukkonsa kostamaan Santosin surman.

Extreme Prejudice 
Jack Benteen työskentelee rajavartijana Teksasissa. Hänen pitää huolta siitä, ettei Yhdysvaltoihin pääse huumeita. Cash Baileyllä on pitkä rikosrekisteri. Hän elättää itsensä pitämällä huolta siitä, että huumeita viedään Yhdysvaltoihin juuri sen rajan yli, jota Jack vartioi. Cash kaappaa Jackin tyttöystävän Saritan panttivangiksi. Tästä alkaa ennennäkemätön verilöyly, kun taisteluun liittyy vielä armeija.

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
12,20 €
Ilmoitus on sulkeutunut 15.12.2018 14:56
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.