Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Leffoja lapsille

• Anniina Ballerina: Uskomaton Anniina

Anniina on juuri muuttanut uuteen kotiin ja on aloittamassa opintoja uudessa koulussa ? Camembertin akatemiassa. Luvassa on kaikenlaista mukavaa, niin uusia ystäviä kuin tanssikuvioitakin!

Sisältää jaksot:

· Anniinan kannustus
· Anniina ja rytmikäs kummitus
· Anniina ja lounaspöytä
· Anniina ja etusivun juttu
· Anniinan juustopyörä

• Vuk

Vuk on tarina pienestä kettupojasta. Vukin isä on lähdössä tavanomaiselle öiselle ruuan etsintämatkalleen. Vuk on päättänyt lähteä mukaan. Se hiipii isänsä jäljessä, mutta isä on valpas ja huomaa Vukin, joka saa lähtöpassit kotiin. Paluumatkallaan Vuk kokee monta seikkailua ja joutuu lopulta eksyksiin...

• Laiskiaisen Leikkiretki

Sademetsän suojassa asuva pieni laiskiainen on kyllästynyt laiskotteluun ja haluaa lähteä seikkailulle. muutama viikko on vierähtänyt seikkailua suunnitellessa ja tänään retkipäivä on viimein koittanut. Herättyään laiskiainen laskeutuu alas puusta ja aloittaa aamujumpan virittääkseen kehonsa retkikuntoon...

Laiskiaisen leikkiretki-DVD sisältää 10 lastenlaulua hauskoine leikkeineen ja koreografioineen, joiden tahdissa voit laulaa liikkua ja tanssia. Tähän laulujumppaseikkailuun tarvitset vain hieman lattiatilaa ja tyynyn ja tuolin jolle voit välillä istahtaa kuuntelemaan tarinoita. Lähde mukaan laiskiaisen matkaan!

Sisältää kappaleet:
1. Venyttelylaulu
2. Pesänrakennuslaulu
3. Niityllä
4. Pom-Pom-Pompotan
5. Merirosvojen rokkijumppa
6. Silkkiperhosentoukkia
7. Peikkopiiri
8. Puutarhuri Purhonen
9. Rytmikaanon
10. Pieni laiskiainen

• Peukaloinen

Peukaloinen joka ei saanut lapsia, lähtee hakemaan apua noidan luota. Noita antaa hänelle kukan jonka sisällä on pieni tyttö. Tytölle he antavat nimeksi peukaloinen. Eräänä päivänä rupisammakko sieppaa tytön ja haluaa tämän vaimokseen. Peukaloinen on myös ystävystynyt Peltohiiren kanssa, mutta valitettavasti se haluaa, että Peukaloinen menee naimisiin Myyrän kanssa. Onneksi Pääskynen pelastaa Peukaloisen ennen häitä ja vie hänet maahan, jossa hän avioituu....

• Puuha Pete: Pate Liittyy Joukkoon

Pete päättää rakentaa uusille asukkaille helposti koottavia, jokamiehen Pete-taloja, mutta muistaako hän ottaa huomioon, että ihmisillä on erilaisia odotuksia. Väärinkäsityksiä ja kommelluksia riittää muillekin. Tatu ja Putte etsivät karkuteillä olevaa vuohta. Pusku hävittää herra Hopsun pyykit kuivatustunneliin, ja Pena löytää suolta kiinnostavia eläimiä. Iloiseen joukkoon liittyy myös maanviljelijä Pikkelsin uusi jakeluauto, Pate.

Mukana jaksot:
· Tatu ja Putte vuohenmetsästäjinä
· Puskun kuivaustunneli
· Penan viidakkoseikkailu
· Hyrre koulusaattajana
· Pate liittyy joukkoon
· Jokamiehen Pete-koti

• Space Chimps

Space Chimps on hulvaton uusi tietokoneanimaatiolla toteutettu seikkailukomedia, jonka pääosassa nähdään ilkikurinen sirkusapina Ham, joka myös sattuu olemaan ensimmäisen kuuhun lähetetyn nisäkkään pojanpoika.

Ham valitaan julkisuustempun keulakuvaksi johtamaan avaruusmatkaa salaperäiselle uudelle planeetalle. Kun Ham seurueineen joutuu hengenvaaraan oudossa uudessa maailmassa, hänen täytyy vastata haasteeseen ja näyttää todelliset kykynsä.

• Mimmi Lehmä ja Varis

Mimmi Lehmä ja Varis, Jujja Wieslanderin suositut hahmot, ovat saaneet ikioman elokuvan. Alkuperäiskuvituksesta vastaa, aivan kuten kirjoissa, Sven Nordqvist. Suomalaisina ääninä ovat Eija Ahvo ja Pertti Koivula.

Mimmi Lehmä on hyvin epätavallinen lehmä – se haluaa oppia sukeltamaan, tanssimaan balettia, pyöräilemään, kiipeilemään puissa ja tekemään kaikkea muutakin, joka vaikuttaa hauskalta. Kun hän tapaa Variksen, on kaikki Mimmin mielestä vielä kaksin kerroin mukavampaa. Mutta asiassa on yksi ongelma – varis ei halua olla ystävä lehmän kanssa, ei ainakaan niin omalaatuisen lehmän kanssa...

• Veeti Paloauto 2

Täältä tulee Veeti. Seikkailu voi alkaa! Kun kuorma-autot osaavat puhua, laulaa ja leikkiä, on jokainen päivä hurrrjan hauska! Veeti ja ystävät nauttivat kun saavat ajella ympäri kaupunkia samalla kun pitävät siitä hyvää huolta, yhtä lailla kuin toisistaankin.

Sisältää jaksot:

· Harmia silmälaseista
· Palautetaan lähettäjälle
· Veeti tekee virheen
· Jenni järjestää
· Sami, sankarimme
· Järjestys se olla pitää

• Barbie: Prinsessa Ja Poptähti

Tässä säihkyvässä musiikkiseikkailussaBarbie™ esittää pääosaa Torina™, Meribellan hyväsydämisenä prinsessana, joka haluaisi paljon mieluummin laulaa ja tanssia kuin hoitaa kuninkaallisia velvollisuuksiaan. Kun Torin™ suosikkipoptähti Keira™ vierailee kuningaskunnassa, tytöt huomaavat, että heillä on paljon yhteistä: esimerkiksi maaginen kyky muuntautua toistensa näköisiksi. Toistensa saappaisiin astuminen tuntuu aluksi loistavalta ajatukselta, mutta pian kumpikin huomaa, ettei toisen elämä aina olekaan niin helppoa kuin miltä se näyttää! Meribellalla on myös oma maaginen salaisuutensa, ja kun se varastetaan, on koko kuningaskunta vaarassa. Pystyykö aito ystävyys pelastamaan tilanteen? Tämä jännittävä tarina täynnä ihanaa musiikkia, upeita muotiluomuksia ja hauskoja uusia ystäviä osoittaa, että kaikkein tärkeintä on olla oma itsensä.

• Barbie: Sateenkaaren Taikaa

Liity Elina™-Barbien™ seuraan uudessa Fairytopia™- seikkailussa! Elina matkustaa Bibble™-tuhkelonsa kanssa ihmeellisessä kristallipalatsissa sijaitsevaan keijukouluun. Siellä hän tapaa muut keijukokelaat, jotka on valittu osallistumaan vuosittaiseen kevätlentoon ja luomaan taianomaisesti vuodenajan ensimmäinen sateenkaari. Julman Lavernan yrittäessä pysäyttää lennon ja uhatessa syöstä Fairytopian kymmeneksi vuodeksi ankaran talven armoille, Elinan™ ja hänen uusien ystäviensä on opittava, että ”yhdessä me olemme vahvoja”. Mutta ovatko he
tarpeeksi vahvoja voittaakseen Lavernan ja herättääkseen sateenkaaren henkiin?

• Barbie boksi

Barbie ja taikatossut
Tanssi taianomaiseen seikkailuun BarbienT esittämän KristyninT kanssa – balleriinan, jolla on suuria unelmia! Koettaessaan jalkaansa säihkyviä vaaleanpunaisia balettitossuja KristynT ja hänen paras ystävänsä HaileyT tempautuvat sadunomaiseen balettimaailmaan. Siellä KristynilleT selviää, että ilkeän Lumikuningattaren voittaakseen hänen on esitettävä lempibalettinsa. Legendaaristen balettien Gisellen ja Joutsenlammen tanssit kietoutuvat osaksi tätä ihastuttavaa matkaa, joka osoittaa, että sydämestä lähtevä tanssi voi saada unelmat muuttumaan todeksi!

Barbie Joutsenlampi (KADONNUT)
Barbie herää maagisella tavalla eloon tässä hätkähdyttävässä tietokoneanimaatioelokuvassa "Barbie Joutsenlampi". Elokuva perustuu Tsaikovskin upeaan musiikkiin ja rakastettuun satuun. Elokuvassa Barbie on Odetten roolissa nuoren leipurin tyttärenä, joka seuraa yksisarvista lumottuun metsään. Metsässä paha noita Rothbart muuntaa hänet joutseneksi tarkoituksenaan voittaa serkkunsa Keijukaiskuningatar ja saada metsä haltuunsa. Keijukaiskuningatar pystyy murtamaan taian. Näin Odette on päivisin ihminen, mutta muuntuu eläimeksi öisin. Odette saa tietää, että vaikka hän on väärä henkilö tehtävään, hänen kohtalonsa on pelastaa lumottu metsä Rothbartin kynsistä. Mutta kuinka nouri tyttö, jonka aseina ovat vain hänen rohkeutensa, rehellisyytensä ja älynsä, voi selvitä tästä tehtävästä samalla, kun komea prinssi Daniel rakastuu häneen?

Barbie ja 12 tanssivaa prinsessaa
Barbie tanssii suoraan sydämeesi tässä hauskassa ja lumoavassa uudessa seikkailussa Barbie ja 12 tanssivaa prinsessaa.

Kaunis prinsessa Genevieve ja hänen yksitoista tanssivaa prinsessasisartaan löytävät salaisen sisäänkäynnin ihmeelliseen taikamaailmaan, jossa toiveet toteutuvat! Mutta kun heidän isänsä on vaarassa menettää valtakuntansa, prinsessa Genevieve ja hänen sisarensa on puhallettava yhteen hiileen ratkaistakseen tilanteen ja pelastaakseen isänsä. He oppivat, että perhe pystyy yhteistuumin voittamaan kaikki vaikeudet!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

7 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 19.7.2018 21:56
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.