Tuote on myyty käyttäjälle Defiance hintaan 10 €

Kuvaus

Kovakantinen kansipaperilla (Esilehdellä omiste)
307 sivua

Legioonalainen Peters
120 päivää Legioonalaiseksi - Miten Pietiläisestä tehtiin Peters
1.painos
Tammi 2005

Ranskan tarunhohtoinen muukalaislegioona vetää puoleensa monenlaisia kulkijoita; kuka värväytyy siihen seikkailunhalusta, kuka pakenee menneisyyttään. Maailman meriä seilanneella Pietiläisellä on omat syynsä. Lisäksi Kotkan poika on päättänyt jotakin: hänestä tulee paras legioonalainen, vaikka hammasta purren mutta mielihyvällä.

120 päivää Legioonalaiseksi - Miten Pietiläisestä tehtiin Peters kuvaa legioonan ankaraa alokasaikaa, jolloin miehestä koulitaan ensin tottelevainen alokas, sitten taitava taistelija ja tarvittaessa tehokas tappaja. Kirja kuvaa Kyösti Pietiläisen kokemuksia legioonan koulutusajan piinaavissa ase-, kunto- ja taisteluharjoituksissa, eristyksissä muusta maailmasta, sateessa ja paisteessa, välillä lähes epäinhimillisissä olosuhteissa.

Kirja on jatkoa menestyksekkäälle muistelmateokselle Legioonalainen Peters - Suomalaisen palkkasoturin muistelmat, joka kertoo Kyösti Pietiläisen 28-vuotisesta urasta Ranskan muukalaislegioonassa. Kirjat on toimittanut Pietiläisen sisarenpoika Petri Pietiläinen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

10 €
Ilmoitus on sulkeutunut 2.1.2018 1:07

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.