Kuvaus

LEGO FRIENDS JAKSOT 1-3

UUSI TYTTÖ KAUPUNGISSA-

OLIVIA ON MUUTTANUT KAUPUNKIIN JA ODOTTAA MALTTAMATTOMANA UUSIEN YSTÄVIEN SAAMISTA. NIIMPÄ HÄN MENEE VAPAAEHTOISEKSI HEARTLAKEN CITYN LOISTAVAT LEMMIKIT - TAPAHTUMAN ADOPTIOKOJULLE. YKSI KOIRANPENNUISTA PÄÄSEE KUITENKIN KARKUU JA TUHOAA KAIKEN, MINKÄ ANDREA, EMMA, MIA JA STEPHANIE VAIVALLA TAPAHTUMAN ETEEN TEHNEET. SE SIITÄ YSTÄVYSTYMISESTÄ... MUUTAMASSA MINUUTISSA OLIVIA ON SAANUT NELJÄ UPOUUTTA VIHOLLISTA. ON VAIN YKSI KEINO KORJATA VAHINKO - YHTEISTYÖ! SAAVATKO OLIVIA, ANDREA, EMMA, MIA JA STEPHANIE KORJATTUA ASIAT YHTEISVOIMIN AJOISSA LOISTAVAT LEMMIKIT - TAPAHTUMAA VARTEN?

YLLÄTYSJUHLAT-

EMMA, OLIVIA, ANDREA JA  MIA SUUNNITTELEVAT YLLÄTYSJUHLIA STEPHANIEN SYNTYMÄPÄIVILLE. YSTÄVYKSILLE VALKENEE PIAN ETTÄ SUUNNITELMAN SALAAMINEN STEPHANIELTA ON HANKALAA, SILLÄ TÄMÄ TULEE EPÄLUULOISEKSI, KUN TYTÖTN OVAT LIIAN KIIREISIÄ VIETTÄMÄÄN AIKAA HÄNEN KANSSAAN. 

DELFIINIRISTEILY-

OLIVIA, STEPHANIE, ANDREA, MIA JA EMMA OSALLISTUVAT KOULUN TIEDEKILPAILUUN JA VOITTAVAT RISTEILYN LUKSUSJAHDILLA. MERELLÄ KAIKKI EI KUITENKAAN SUJU SUUNNITELMIEN MUKAAN. 

LISÄMATERIAALIT:

3 MUSIIKKIVIDEOTA & VIDEO TANSSIKOREOGRAFIALLA

TUOTANTOVUOSI 2013

KESTO 1H 14MIN

MUOVEISSA

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,95 €
Sulkeutuu 116 vrk 20 h 59 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,95 € Sulkeutuu 116 vrk 20 h 59 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.