Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Sisältää jaksot 13-16:

Jakso 13 -Krokotiilinkyyneleet
Sudet ovat ottaneet Craggerin ja krokotiilit vangeiksi. Laval on kuitenkin päättänyt vapauttaa vanhan ystävänsä. Laval, Eris ja salaperäinen ShadoWind panevat töpinäksi... mutta ShadoWindissä on jotain outoa.

Jakso 14 - Vale-Chin vaarat
Cragger on vapautettu, ja hän haluaa antaa CHItä kaikille Chiman heimoille, mutta hänellä ei ole sitä. Hän pesta omituisen korppialkemistin väärentämään CHItä. Väärenneteyllä CHIllä on kuitenkin hyvin yllättäviä sivuvaikutuksia ja alkemistilla on ihan oma tapansa toimia.

Jakso 15 - Korpit vastaan kotkat
Chimassa vallitsee taas rauha. Laval ja Cragger lähtevät ajelemaan kiiturilla. Korpit käyttävät hiljaisuutta hyväkseen ja muuttavat kotkien torneihin. Kotkat yrittävät päästä niistä eroon, mutta korpit ovat hyvin jääräpäisiä. Erisin tehtäväksi jää narrata ne lähtemään.

Jakso 16 - Vaarallinen jälleennäkeminen
Laval ja Gragger yrittävät saada kaikkia heimoja solmimaan sopimuksen Chiman ikuisesta aselevosta. Crooler loihtii esiin kuitenkin outoa sumua, joka tekee kaikista erittäin voimakkaita ja vihaisia, varsinkin Craggerista. Rauhanpuheet muuttuvat pian kovaksi kahakaksi ja Laval joutuu pinnistelemään äärimmilleen pelastaakseen tilanteen.


Kuvasuhde: 16:9 Full Frame (1.78:1)
Ääni:Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja (Dolby Digital Stereo)
Tekstitys: ----------
Kesto: n. 4 x 22 min
Ikäraja: K-7

 
Tuote on uusi, vielä muoveissa.
Hinta sisältää ALV 24%.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6,70 €
Ilmoitus on sulkeutunut 5.11.2018 12:02
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.