Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Sisältää jaksot 17-20

Jakso 17 - Laval maanpaossa
Lavalin yritykset keskeyttää taistelu puhumalla rauhasta pakottaa leijonakuningas Lagravisin ajamaan oman poikansa maanpakoon. Laval huomaa Craggerin vanginneen isänsä hänen poissaollessaan. Isä on vapautettava, mutta miten se onnistuu kun Laval on maanpaossa?

Jakso 18 - Musta pilvi
CHItä tuottavan kelluvan Cavoranvuoren ympärille on ilmestynyt outo musta pilvi. Laval ja Eris tutkivat pilveä, joka tuntuu panevan hanttiin. Chiman kaikkien heimojen on osallistuttava taisteluun pilveä vastaan. Pahin on kuitenkin vielä edessä.

Jakso 19 - Chima kukistuu
CHI-putoukset ovat kuivuneet. Eris ja majavat yrittävät päästä Cavoravuorelle ottamaan selvää syystä. Krokotiilit syyttävät leijonia ja kokoavat sudet, korpit ja myös sarvikuonot hyökkäykseen jäljellä olevasta CHIstä ? edessä on kaikkien aikojen taistelu.

Jakso 20 - Chiman puolesta!
Cavoravuoren CHI-putoukset eivät vieläkään ole alkaneet virrata. Musta pilvi väijyy edelleen uhkaavasti. CHIstä käydään kovaa taistelua. Leijonatemppeliin hyökätään, ja on vain ajan kysymys, milloin krokotiilit, sudet, korpit ja sarvikuonot ryntäävät sisään. Vain Laval uskoo rauhalliseen ratkaisuun ? mutta sinne on vielä matkaa.


Kuvasuhde: 16:9 Full Frame (1.78:1)
Ääni: Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja (Dolby Digital Stereo)
Tekstitys: ----------
Kesto: n. 4 x 22 min
Ikäraja: K-7

 
Tuote on uusi, vielä muoveissa.
Hinta sisältää ALV 24%.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6,70 €
Ilmoitus on sulkeutunut 5.11.2018 12:02
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.