Kuvaus

LEGO NEGO KNIGHTS X 2

JAKSOT 1-10

FUTURISTISESSA MAAILMASSA JOUKKO KOKEMATTOMIA RITAREITA TAISTELEE PAHANSUOPAA HOVINARRIA VASTAAN KADONNEIDEN MAAGISTEN KIRJOJEN HALLINNASTA...

MITÄ ITSE ASIASSA PITÄISI TEHDÄ, KUN ILKEÄ HOVINARRI YRITTÄÄ VARASTAA MAAGISIA VOIMIA SISÄLTÄVÄT KIRJAT OTTAAKSEEN KUNINGASKUNNAN HALTUUNSA? YKSINKERTAISTA; KUTSUTAAN APUUN JOUKKO KOKENEITA RITAREITA, JOTKA KUKISTAVAT LURJUKSEN, PELASTAVAT VALTAKUNNAN JA PALAUTTAVAT KIUSALLISET KIRJAT KUNINKAALLISEN VELHON KIRJASTOON.

LEGO NEXO KNIGHTS JAKSOT 1-5--

JAKSO 1: HIRVIÖKIRJA  OSA 1-

KUN KUNINKAALLINEN NARRI JESTRO LÖYTÄÄ HIRVIÖKIRJAN, KAAOS VALTAA KNIGHTONIN KUNINGASKUNNAN. PYSTYVÄTKÖ RITARIAKATEMIAN UUNITUOREET RITARIT PELASTAMAAN KNIGHTONIN?

JAKSO 2: HIRVIÖKIRJA 2-

RITARIT YMMÄRTÄVÄT, ETTÄ HEIDÄN ON PUOLUSTETTAVA VALTAKUNTAA JESTRON HIRVIÖLTÄ JA YRITTÄVÄT JÄRJESTÄYTYÄ, MUTTA OVAT ALLAPÄIN HUOMATESSAAN, ETTÄ HEIDÄN TÄRKEIN TUKENSA - TAIKURI MERLOK - ON UHRANNUT ITSENSÄ PELASTAAKSEEN HEIDÄT.

JAKSO 3: MERLOKIN MAHTI-

KUN JESTRO HYÖKKÄÄ KAUKAISEEN KYLÄÄN VALTAKUNNAN LAIDALLA NEXO KNIGHTS-RITARIT MIETTIVÄT; MITEN PÄÄSTÄ SINNE. SITTEN MACY MUISTAA ISÄNSÄ KUNINKAALLISEN MATKAILUAUTON... EHKÄ SEN VOISI " TUUNATA" HEIDÄN OMAAN, " RITARILLISEEN " KÄYTTÖÖNSÄ?

JAKSO 4: RITARIKOODI-

KAAOKSEN KIRJAN AVULLA JESTRO LEVITTÄÄ, HMM... KAAOSTA JA YRITTÄÄ SIEPATA KUNINKAAN SEURUEEN HYÖKKÄÄMÄLLÄ KUNIKAAN JUNAAN. PYSTYYKÖ NEXO KNIGHT - RITARIT TUOMAAN JÄRJESTYSTÄ KAAOKSEEN JA PELASTAMAAN KUNINKAAN?

JAKSO 5: PAHIMMAT PELOT-

JESTRO KUTSUU PELON KIRJAN AVULLA ESIIN WHIPARELLAN, JOKA VANGITSEE RITARIT SYNKKÄÄN METSÄÄN, MISSÄ HE KOHTAAVAT PAHIMMAT PELKONSA.

TUOTANTOVUOSI 2016

KESTO 1H 50MIN ( 5 X 22MIN) PUHUMME SUOMEA JA RUOTSIA

LEGO KNIGHTS JAKSOT 6-10--

JAKSO 6: KULTAINEN LINNA-

KUN LANCE SAA PÄÄROOLIN KLASSIKKOFILMIN " NED KNIGHTLY JA KULTAINEN LINNA" UUDESSA VERSIOSSA, HÄN EI OSAA ODOTTAA, ETTÄ JESTRO JA HÄNEN HIRVIÖNSÄ SEKAANTUISIVAT KUVAUKSIIN JA PILAISIVAT HÄNEN TÄHTIROOLINSA.

JAKSO 7: YLLÄTYSTEN SOKKELO-

RITARIT JOUTUVAT LABYRINTTIIN ETSIMÄÄN PETOKSEN KIRJAA. PÄÄSEVÄTKÖ HE SIIHEN KÄSIKSI VAI PETTÄÄKÖ SE HEIDÄT KERTA TOISENSA JÄLKEEN?

JAKSO 8: MUSTA RITARI -

NÄYTTÄÄ SILTÄ, ETTÄ NEXO -KNIGHTS HYÖKKÄILEE KYLIIN PITKIN VALTAKUNTAA! MUTTA MIKSI? SALAPERÄINEN MUSTA RITARI ILMESTYY PUOLUSTAMAAN KYLIÄ NEXO-ROISTOILTA!

JAKSO 9: TÄYDELLISEN PAHUUDEN KIRJA-

NEXO-KNIGHT JOUTUU TAISTELEMAAN JESTRON TUHOOJAHIRVIÖITÄ VASTAAN, JOTKA HYÖKKÄÄVÄT JOKA PUOLELLA VALTAKUNTAA. MUTTA MERLOK HAISTAA ANSAN... ONKO HÄN OIKEASSA?

JAKSO 10: VALTA JA TAIKA-

AARON KIIRUHTAA HALKI VALTAKUNNAN KOOTAKSEEN NEXO-KNIGHTS-RITARIT, JESTRO JA HÄNEN TUHOOJAHIRVIÖNSÄ HYÖKKÄÄVÄT KUNINKAANLINNAAN. RITAREIDEN ON EHDITTÄVÄ AJOISSA PÄÄKAUPUNKIIN, MUUTEN JESTRO PÄÄSEE VALTAAN!

TUOTANTOVUOSI 2016

KESTO 1H 50MIN ( 5 X 22MIN) PUHUMME SUOMEA JA RUOTSIA

YHTEISKESTO 3H 40MIN

MUOVEISSA

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

11,90 €
Sulkeutuu 90 vrk 9 h 34 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

11,90 € Sulkeutuu 90 vrk 9 h 34 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.