Kuvaus

LEGO STAR WARS THE YODA X 2

LEGO STAR WARS THE YODA CHRONICLES JAKSOT 1-3--

" TOIMINTAA, SAAT SINÄ..."

MONTA HAUSKAA JA JÄNNITTÄVÄÄ SEIKKAILUA LEGO STAR WARS : THE YODA CHRONICLES!

JAKSO 1 PIMEÄN KLOONIT-

TÄSSÄ JAKSOSSA ALKAA VAUHDIKAS SEIKKAILU, KUN DARTH SIDIOUS PALJASTAA SUUNNITELMANSA UUDEN SUPERASEEN LUOMISESTA. SE ON PARANNELTU SITHKLOONI JEK-14, JOKA AUTTAA HÄNTÄ PÄIHITTÄMÄÄN TASAVALLAN LOPULLISESTI. JEDIMESTARI YODON JA JEDIOPPILAIDEN ELI PADOWANIEN PITÄÄ TEHDÄ YHTEISTYÖTÄ JA PELASTAA GALAKSI!

JAKSO 2 SITHIN UHKA-

TÄSSÄ JAKSOSSA KREIVI DOOKU KÄYTTÄÄ UUTTA JA PARANNELTUA KLOONAUSLAITETTAAN LUODAKSEEN KOKONAISEN ARMEIJAN JEK-KLOONEJA, MUTTA ALKUPERÄINEN JEK-14 EI HALUA OLLA MISSÄÄN TEKEMISISSÄ KATALAN SUUNNITELMAN KANSSA. VANHOJEN YSTÄVIENSÄ JA PARIN TUTUN DROIDIN AVULLA APUKOULTTAJA ANAKIN SKYWALKERIN TÄYTYY JOHDATTAA PADAWANIT VOITTOON!

JAKSO 3 JEDIN HYÖKKÄYS-

TÄSSÄ JAKSOSSA OBI-WANILE SELVIÄÄ, ETTÄ MONI VAIKUTUSVALTAINEN SITHLORDI OPPILAINEEN ON KOKOONTUNUT MUTAFARIN PLANEETALLE. JEDIEN PITÄÄ KIIRUHTAA MUSTAFARILLE TUHOAMAAN SITHIT, MUTTA HE JOUTUVAT ANSAAN JA TASAVALLAN LAIVASTO TUHOUTUU. YODA, ANAKIN JA PANDAWIT MATKUSTAVAT ENDORIIN ETSIMÄÄN JEKIÄ. KAIKKIEN TOIVO LEPÄÄ JEKIN AVUSSA.

TUOTANTOVUOSI 2014

KESTO 1H 6MIN PUHUMME SUOMEA JA RUOTSIA

LEGO STAR WARS THE  NEW YODA CHRONICLES JAKSOT 4-7--

" TOIMINTAA, SAAT SINÄ..."

MONTA HAUSKAA JA JÄNNITTÄVÄÄ SEIKKAILUA - LEGO STAR WARS: THE NEW YODA CHRONICLES!

JAKSO 4 PAKO JEDITEMPPELISTÄ:

LAPSELLISEN KÄYTÖKSENSÄ TAKIA LUKE YSTÄVINEEN ON JOUTUA DARTH VADERIN KYNSIIN. TÄMÄN NÄHTYÄÄN YODA JA OBI-WANIN HAAMU PÄÄTTÄVÄT JATKAA LUKEN KOULUTUSTA KAIVAMALLA ESIIN VIIMEISET JEDI-HOLOKRONIT. ENSIN HE KUITENKIN MUISTELEVAT JÄNNITTÄVÄÄ RYÖSTÖÄ, JONKA AVULLA HOLOKRONIT ONNISTUTTIIN HAKEMAAN TEMPPELISTÄ IMPERIUMIN ALKUVAIHEISSA.

JAKSO 5 HOLOKRONIJAHTI:

OBI-WAN KERTOO LUKELLE JEDI-HOLOKRONEISTA JA KEHOTTAA HÄNTÄ LÄHTEMÄÄN KOHTI TATOOINEA, MISSÄ NIITÄ ON PIILOTETTU VUOSIEN AJAN. HYVISTEN HARMIKSI MYÖS DARTH VADER ON HOLOKRONIEN KINTEREILLÄ. SEURAA RAIVOKAS KILPAJUOKSU KOHTI HAUDATTUJA HOLOKRONEJA. JA VADER EHTII PERILLE ENSIN.

JAKSO 6 HYÖKKÄYS CORUSCANTIIN:

HOLOKRONEIHIN TALLENNETTUJEN TIETOJEN AVULLA KEISARI HYÖKKÄÄ ARMOTTA KAPINALLISIA AUTTANEITA PLANEETTOJA VASTAAN. LUKE YMMÄRTÄÄ, ETTÄ JÄLJELLÄ ON VAIN YKSI KEINO: ON HYÖKÄTTÄVÄ UHKAROHKEASTI CARUSCANT-PLANEETALLE JA RYÖSTETTÄVÄ HOLOKRONIT TAKAISIN. LOPUKSI LUKE KERÄÄ KAIKEN ROHKEUTENSA JA TUHOAA HOLOKRONIT, JOTTEI KEISARI VOI ENÄÄ HYÖDYNTÄÄ NIITÄ. LUKE EI KUITENKAAN TIEDÄ, ETTÄ R2-D2 ON ONNISTUNUT PELASTAMAAN YHDEN HOLOKRONIN - JONKA " TÄHTENÄ" ON NUORI ANAKIN SKYWALKER.

JAKSO 7 SKYWALKEREIDEN TAISTELU:

HOLOKRONIEN TUHOUTUMISESTA RAIVOSTUNUT KEISARI LÄHETTÄÄ DARTH VADERIN LAIVUEINEEN KOSTOMATKALLE: TAVOITTEENA ON ETSIÄ JA LISTIÄ LUKE. VIIMEINEN HOLOKRONI ANTAA LUKELLE KUITENKIN LISÄVOIMIA. HÄN KOKEILEE ISÄNSÄ ANAKIN VUOSIA SITTEN TEKEMÄÄ USKALIASTA TEMPPUA. ANAKIN TAPAAN LUKE HOUKUTTELEE VADERIN JA IMPERIUMIN LAIVUEEN ANSAAN, JOKA SAATTAA NOSTAA KAPINALLISET VALLANKAHVAAN... TAI JOHTAA TÄYDELLISEEN KATASTROFIIN.

TUOTANTOVUOSI 2015

KESTO 1H 28MIN PUHUMME SUOMEA JA RUOTSIA

YHTEISKESTO 2H 34MIN

MUOVEISSA

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

11,90 €
Sulkeutuu 62 vrk 13 h 45 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

11,90 € Sulkeutuu 62 vrk 13 h 45 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.