Tuote on myyty käyttäjälle pena866 hintaan 127 €

Kuvaus

Myydään iso kasa Legoja, joissa etupäässä Technicin legoja, mutta myös Cityn ja Creatorinkin lego auton, ym. koneen osia ja legoukkoja.

Mukana myös pienempiä kokonaisia autoja, lentokone, ym. Puretuista puuttua osia, joten en pysty sanomaan, voiko niistä koota vielä kokonaisia. Joukossa myös ylimääräisiä osia, esim. junan raiteita. Legot ovat pääsääntöisesti hyvässä kunnossa, koottu useimmat vain kerran. Jotakin huomautettavaa joissakin legoissa löytyi, esim, vihreä pohjalevy on vähän kärsinyt (vääntyillyt) ja muutamassa legossa voi olla teippiä. Legon kokonaispaino n. yli 7, 5 kg.

Mukaan voin laittaa kokoamisohjekirjoja, joista osat ovat peräisin. Ohjekirjojen paino on yli 3 kg. Ohjekirjat ovat pääsääntöisesti hyvässä kunnossa, mutta muutamassa on lehtiä irti ja ainakin yhdestä puuttuu etulehti. Suurimpaan osaan legoista on vielä laatikotkin tallella, mutta en lähetä niitä postissa, koska niistä tulisi liikaa paketteja lähetettäväksi. Jos ostaja tulee hakemaan legot, annan legopaketit mukaan halutessa.

Ostaja maksaa postikulut.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
127 €
Ilmoitus on sulkeutunut 7.4.2024 12:05
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.