Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Neljä lehteä , ostajalle postikulut. Luettelen lehdet ensin alaosasta rivijärjestyksessä yläosaa kohden . Takakannesta yliviivatut nimi/ osoitetiedot  ,  ostajalle postikulut.

1) Eeva Joulukuu 2022 132 sivua! ristikko täyttämättä.   Raakel Lignell ym.

2) et lehti 1.2 2023 . Kolme sivua aivojumppa tehtäväsivua täyttämättä -  Futosiki, sudoku , numerolukko , Bimairo ja piilolausetehtävä.  Ristikkosivua on melkein puolet täytetty muuten siisti lehti. Lehdessä : Tunnista huijaus,  18 sivua terveyttä.

3) et lehti 50 vuotta 17.5 2023 . Takakannesta nimitiedot leikattu sakaisilla , suikale ylälaidan vasemmasta laidasta. Kokosivun ristikko on täytetty ja sudoku,  mutta on jäljellä  pieni krypto ja piilolausetehtävä, Puthoshiki ja numerolukkotehtävä tekemättä. Laskut hallintaan : Fiksuilla valinnoilla säästät aikaa ja rahaa.19 sivua terveyttä. Korsetti kuntoon kylkilihashaaste jumppa. Kolestroliarvot " vaihdoin parempaan." Ihmeellinen luonto .

4) et lehti No 24 14.12 2022 Kohtuusiisti lehti,  kokonainen ristikkosivu on lehdessä,  josta on yli puolet tekemättä. Binairo ja  Sudoku sivut on tekemättä. Kun kahvikikuppi tärisee - käsien vapina.  Ryhti kuntoon: Selän voima ja liikkuvuus. Oma lääkäri sivu.

Voidaan yhdistellä tuotteita samaan pakettiin jos löydät minulta muutakin ostettavaa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


1,70 €
Ilmoitus on sulkeutunut 20.4.2024 18:52
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.