Kuvaus

Vanha lehti vuodelta 1934, eli 90 vuotta vanha ja koko on 27x19cm, sivuja on 24 kpl. Lehti oli Arbeitertum ja se oli virallinen Arbeits- Front RAD lehti.  Eräs kuva on elokuva mainos, ihan ajankohtainen tänään on filmin nimi: " Me tiedämme ja tunnemme sodan, siksi valitsemme rauhan. "  oli kyse 1. Maailman sota asiasta. Ihmiset tunsivat 1.Maailmansodan ja toista ei saa tulla, mutta mitä juonia länsimaiden johtajat punoivat, sota Saksaa vastaan on saatava aikaan.....heidän onneksi oli Hitler naivi ja ymmärtämätön maailmanpolitiikasta.

Alkaa myös Arbeitsfront työntekijöiden lomamatkat " Kraft durch Freude "  ja työntekijän hyvinvointi oli tärkeää, kansakunnat elävät vain työstä. 

MIL09MI708 Lehti Hakaristi-Saksan aikakausi aito, ei jälkipainos. Museo tavaraa !

Natsit saivat jättiläis vaalivoiton ja kaikki halusivat uutta parempaa aikaa... natsit olivat kummallisia, vastakkaisia poliittisia vastustajia vangittiin, haukuttiin, pilkattiin ja heidän poliittista ohjelmaa arvosteltiin , koska kaikki mediat ( lehdistö, radio jne) olivat natsien kontrollin alla. Koko ajan arvosteltiin Neuvostoliiton yksipuolue järjestelmää ( vain kommunistit ) mutta ihan  sama tilanne oli Hakaristi-Saksassa... natsit olivat ainoa mahdollinen puolue, jota sai kannattaa....sekään ei kuumapäille riittänyt, vaan arvovaltaisia "järkeviä" henkilöitä pyydettiin keksimään keinot, kuinka ulkomaalaisten uutisten kuuntelu lopetetaan, ne ovat valetta, nykyaikana sanoisimme ulkolaiset muut mielipiteet ja trollit ovat Fake News... Rakennettiin kansanradio vastaanotin joka toimi vain Saksan lähetystaajuuksilla ja kansalainen, joka kuunteli ulkomaiden uutisia, heitetään vankilaan....alkoi diktatuuri ja tiedonsaannin kavennus, tietoa siis suodatettiin, sensuroitiin omien propagandojen mukaan kansalle... Diktatuurin ensi merkkejä : diktatuurin 1. vaihe on tuomita muut mielipiteet ja muiden näkemykset asioista, lain nojalla ja kansalle sanottiin, kaikki ulkomailta kuunneltu asia on puhdasta valetta ! Alkoi Hitlerin trollit laumoina kyttäämään kansalaisia. Trollit ovat kuin kiihko uskovaisia Lähi-Idän tyyppejä, neuvottelu tuskin onnistuu, kun trollit ovat varmoja omasta kannastaan ja muut mielipiteet ovat vääriä.

Nykyajan näkymyksen mukaan oli moinen tiedonsaannin rajoittaminen ja ulkolaisten uutisten ja tiedoituksien etukäteen tuomitseminen puhtaaksi valheeksi, oire siitä, että valtaeliitti pelkäsi oman mahtinsa menettämistä.....koko korttitalo oli vaarassa romahtaa, jos kansa ei usko ja luota valtaeliitin ohjaukseen,  propagandaan....valtaa pitävä koneisto siis tiukentaa toimintaa, kaikesta tulee vielä vaikeampaa. Valtiossa toimi eräänlainen media kerho, jonka tehtävänä oli harmonisoida kaikki  uutiset niin, että ne ovat linjassa natsi propagandan kanssa. Saksan kansa oli tietämättään aivopesussa ja vain hyvin harva osasi ajatella itsenäisesti muita vaihtoehtoja, kuin mitä natsit esittivät. Vastarannan kiiski oli älykkö, joka ei saanut avata suutaan, sillä hän oli heti trolli ja typerys, jopa mukilointi tai hengenmeno oli mahdollista.  Mielipide-diktatuuri on peloittava tila, ei ihme, että maastamuutto kiinnosti monia. 

Hakaristi Saksan tilanne oli heikko, kun piti pelätä muiden tietojen,  käsitysten rikkovan omaa käsitystä.  

Oikea totuus ei pala tulessakaan. Valitettavasti sodan jälkeinen jälkipuinti oli jälleen vastakkaista propagandaa, ei asialinjaa.

Tulee mieleen lause, kun länsimaat irvailivat Kiinalle, että he ovat ottaneet suljetuille alueille kapitalismin, kommunismi on siis kuollut, sanoivat he Kiinan edustajalle. Kiina vastasi, viitaten Neuvostoliiton romahdukseen näin: Kommunismi ei ole kuollut,se on vain hävinnyt yhden taistelun.

Kohde on Löbau, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.



Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 93 vrk 21 h 46 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

14,99 € Sulkeutuu 93 vrk 21 h 46 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.