Kuvaus

Kehoittaa kaikkia maansa ihmisiä työhön, sitä riittää ! Maanviljely on tärkeä osa yhteiskuntaa, sillä he tekevät ruokaa. Älä suhtaudu nurjasti tai kateellisesti maanviljelijään, sillä hänen käsissä on koko perheen leipä, vilja, olut, humala (kasvi) viini (viinirypäleet ) ja myös maitotuotteet, sekä liha, kana munat jne... Hakaristi Saksa melkein ylisti maataloutta.

Yhteiskunta oli armeijan tyyliin organisoitua, koska oli oltava selvillä kuka käskee ja myös kuka silloin ottaa vastuun ! Luimuilu ja politiikkojen tapainen " nyt on vain näin käynyt " puheet ja pakeneminen ja raukkamaisuus ei tullut kyseeseen, vastuu sille, jolle se kuuluu ! Se joka käskee, ottaa myös vastuun ! 

Asenne työhön piti aloittaa jo koululapsista alkaen. Jokainen työ on tärkeää. Tälläisiä sanontoja laukoi Hakaristi-Saksa ja nykyajalle ne ovat vieraita, kun on kerran Sossu-luukku ja rahaa saa kun valittaa. Nuoret tytöt olivat innokkaita urheilemaan ja saavuttivat mainetta HJ partiolaisina. 

MIL05NV714 Lehti, koko 30x21cm ja painettu vuonna 1934, on absolut aito. Ei ole armeijaa vaan yhteiskunnan nuorille tarkoitettu lehti. 

Hakaristi-Saksan hallitus oli kömpelö: Pätevä tehokas maan hallitus asettaa ja määrää tavoitteet ja jättää niihin pääsemisen yhteiskunnan, teollisuuden ja muiden instanssien käytännön asioiksi. Huono ja jäykkäniska hallitus taas määrää tavoitteet ja määrää myös TIEN kuinka niihin päästään, jolloin ollaan pakkotilanteissa, usein määrätään uusia lakeja ja asetuksia , kiristyksiä ja muita sanktio menetelmiä, jotka eivät oikeastaan ole hallituksen asia. Jälkinmäinen on tökerö toimintaa, alkeellista ja ihmis yhteiskunnalla vieras. 

Lehdellä on nyt ikää kohta 84v. 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

Kaikki lähetykset lähtevät kirjattuna kirjeenä tai pakettina, jonka kulkua voi seurata netin avulla. Mikäli lähetys katoaa, tai rikkoontuu on minulla  todiste sen lähettämisestä/luovuttamisesta kuljetusyrityksen haltuun ja saat silloin rahasi  takaisin, myös lähetyskulut. Rahasi palauttaa kuljetusyritys, esim. Posti tms, jolle minä olen maksanut tavaran turvallisesta kuljettamisesta, lähettäjä (siis minä) en voi vastata asioista, jotka ovat oman vaikutuspiirini ulkopuolella. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9,70 €
Sulkeutuu 114 vrk 14 h 53 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9,70 € Sulkeutuu 114 vrk 14 h 53 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.