Kuvaus

Vanha sota ajan lehti,  on  aito ADLER . Kuvaa Saksan ilmavoimia ja paljon kuvia. Koko on 32x25cm ja ilmestyi   12.12. 1939. Saksan ilmavoimilla alkaa meno kohti Ranskaa, ollaan kuuluisan suuren Ranskan Maginot linjan yläpuolella.. Ranskan ylpeys. 

MIL25SP915   Lehti Ilmailu alan aito vanha lehti, 80 v vanha. Kunto keskitasoa.  Lehden voi myös laittaa raameihin seinälle. Kohde on Hampurissa ja yhdistelen huutoja. Lehti on aito !!!  Ei mikään Re-Print tms, vaan ihka aito vanha lehti, säilytä please, museo tavaraa !  Ilmailu lentokone ilmavoimat  ADLER lehtiä on monen hintaisia ja monen arvoisia....hinta riippuu vuodesta ja sisällöstä...tämä mielenkiintoinen ja sota-aika. 

Saksan lentokoneiden maatunnus oli musta palkkiristi. Kannessa on lentäjät korkealla ja hengityslaitteet päällä., partio tehtävä. 

Lentokoneessa on kylmä, ilma on kylmää ja lämpöiset paksut vaatteet ovat lentohaalarit ja usein nahkatakki jne...siksi ei meri voinut olla mikään laskeutumispaikka....sillä uiminen oli liki mahdotonta raskaissa vaatteissa. 

Sisäsivuilla kuva, Ranska puolustuslinjasta Maginot, se puolusti myös Englantia, heillä molemmilla oli pelko päällä, että idästä tulee vahvoja sotilaita... Maan alle kaivettuja kokonaisia labyrintti kaupunkeja, joita ei käytetty sillä Saksan Wehrmacht tuli ikävästi Belgiasta Ranskaan....ei ollut nätti temppu, mutta sodassa ja rakkaudessa on moni juttu sallittua ...

Miehistö menee Heinkel H111 ja Do 17 koneisiin pienen luukun kautta koneen "mahasta " sisään...jos tulee tiukka paikka, ei koneesta tulla kyllä nopeasti ulos. Turkkihaalarit ovat pakko, kone on pahuksen kylmä. Pilotin rooli ei ole kehuttava, pidä kone kurssissa , vaikka mitä tulisi eteen.. korkealla on vaarana hapenpuute ja tajuttomuus, happilaite on oltava lähellä. Tykkitornit ovat nopeasti kääntyviä ja usein radisti tms, saa "kunnian " mennä sinne konekiväärin taakse, jos viholliskoneita on ilmoitettu. Kone on oma linnoitus, josta ei niin vaan poistuta, vaan soditaan ja ammutaan....jos kone saa pahan osuman, on usein se myös miehistön loppu. Laskuvarjo on aika iso reppu, joten liikkuminen on ahtaissa tiloissa hankalaa ja jokainen vihollisen luoti tulee alumiinipellistä läpi napsahtaen .... on kyse isänmaan puolustamisesta, tositoimi on edessä eikä palopuheet ja vihahuudot nyt auta. 

Lehdissä oli mainoksia ja suuri optiikka alan yritys LEICA  mainosti kameraa joululahjaksi, Leica on hyvä kamera merkki, joskin kalliin puoleinen. Yhä tänään moni vaativa kamera valokuvaaja haluaa ostaa juuri saksalaisen Leica kameran, sillä on ylpeät komeat perinteet takanaan. Leica ja sen "sisarmerkki " on Leitz .  

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Halvin on ns. Pikku-Paketti DHL, saa painaa 2 kg ja maksaa 8,50 EUR  ( ei seurantanumeroa ) 

DHL paketti 5 kg painon asti maksaa 16,99 EUR, usein kerätään samaan pakettiin useampi tavara. Kirjat ja paperi tuotteet , dokumentit yms. maksavat Saksan Postin kulujen mukaan noin 5 eur. Mutta poikkeuksia on helppo tehdä myös alaspäin. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

20,80 €
Sulkeutuu 109 vrk 16 h 52 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

20,80 € Sulkeutuu 109 vrk 16 h 52 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.