Kuvaus

Hakaristi ajan Saksassa olivat lapset ja koko oman kansan nuoriso puolueen silmissä hyvin tärkeitä. He turvasivat maan ja kansan tulevaisuutta. Tässä on vihkonen, lehti,  joka on omistettu Hitler Jugend partio järjestön lukijoille. Koko on 22x15cm ja sivuja 40. Se kertoo sankareista, jotka oman henkensä uhalla tekivät urotekoja, joilla vihollinen saatiin käpälälautaan. 

Aivan nuorille kokemattomille sanottakoon, että on olemassa kunniamerkki Rautaristi, se lienee maailman tunnetuin ja arvostetuin. Siitä on olemassa vielä korkeampia versioita, jotka ulkonaisesti ovat hyvin lähellä rautaristiä, mutta niiden määrä ja vaatimukset sen saamiseen olivat jo todella tiukat.

Ritariristi on rautaristiä ylempänä:  Käytetty Ritariristi on myös hinnakas, sanoisin karkeasti noin 5000 euroa pöytään on minimi rahasumma. Tarkkana vielä, että se on aito. Ostopaikka ja myyjä on oltava  alan spesialisti, internetin avulla ei saa ostaa...paikan päältä vaan on aitous todistettavissa.  Missään tapauksessa älä osta noin arvokasta tavaraa mistään Kiinasta tai USA:sta, vaan luotettavasta maasta, Saksa tai Itävalta, Sveitsi. 

MIL03NV402 Kirja Vihkonen HJ järjestön lukutoukille tarkoitettu ja aito, painettu 1943.  Säilytä, näitä ei ole liikoja. Kunto tyydyttävä, mutta menettelee.  Kohde on Hampurissa, Saksa

Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan silloin kysy tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Usein tavara on maannut laatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä ja juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !

Pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. 
 Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ennen huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu tällöin noudattamaan niitä toimitus-ja maksutapoja ja maksuaikoja, jotka ovat ilmoituksessa kerrottu.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

11,98 €
Sulkeutuu 113 vrk 8 h 43 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

11,98 € Sulkeutuu 113 vrk 8 h 43 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.