Kuvaus

Kun Saksa eli 1930 lukua, oli suosittua ostaa lehtiä, joissa kerrottiin 1. Maailmansodan urotöistä ja seikkailu henkisesti, ihmiset olivat niissä ihmisiä ja sotilaat sotilaita, mitään raiskauksia ja lapsiin sekaantumisia ei esiintynyt,    kuten taas 2. Maailmansodan loppupuolella sai Saksan siviilikansa kärsiä sekä länsimaiden USA,  Britannia,  Ranska että Neuvostoliitosta tulleiden raakuuksia. Mistäpäin ihminen (vihollinen ) tuli ja minkälaista uniformua hän kantoi----ei merkitystä, pahoja he kaikki olivat !

Sitävastoin Saksan Wehrmacht säännöt olivat ankarat ja raiskaus 2. Maailmanodassa johti armotta teloituskomppanian eteen ja tunnettuja tapauksia on vain kourallinen. Rintamakarkureita ammuttiin muistini mukaan noin 2000. Huolimatta mustamaalauksista jne.. niin Wehrmacht sotilas ei ollut sen huonompi,  (tuskin myöskään parempi ) , kuin muiden maiden sotilaat. Varsinaisia sotarikoksia ei myöskään Wehrmacht sotilaiden kohdalla ....oikeustapauksia ole montaa. 

Sitävastoin Saksan Waffen SS  sotilasyksikkö , minkä johto oli POLITIIKKOJEN, eikä sotilasjohdon alainen , oli tilanne toinen. Waffen SS teki tihutöitä , he eivät olleet edes osa Wehrmachtia ja heidän uniformu oli toinen. 

Kun 2.Maailmansota alkoi ja vastoin suunnitelmia, aina vaan jatkui ja jatkui....rahaa paloi ja tehtaat pyörivät , vain valtio, jolla on isot talodelliset voimavarat voi edes ylipäätään sotia.  Jälkeenpäin voi miettiä, oliko ihan tarkoitus koko ajan pitkittää sotaa....Alkoi lehtiä ja lukemista, kuvia jne.. tulla kansan tietoisuuteen. Tässä on yksi sen aikakauden lehti, koko 21x15 ja kertoo jännän tarinan. 

MIL20NV707 Lehti 38, on aito !!! Kunto on heikko, sivut tallella, mutta viimeinen lehti repeytynyt jo irti. 

Sota maksaa rahaa ja vaatii aseita, panoksia,  ruokaa,  huoltoa. Moni kysyy jopa tänäpäivänä, miten on mahdollista että kourallinen ISIS joukkoja Arabimaissa jaksaa aina vaan sotia ja heillä riittää rahaa ja aseita, samalla kun he näyttävät pitkää nenää isolle länsimaan armeijalle. En saa vaikutelmaa , että nykyajan länsimaiden armeija olisi kovin tehokas....seuraamalla uutisia on pakko pyöritellä päätään....tappio tuli Afganistanissa lyötiin naama verille Nato pojalta ja jenkki sai maistaa Eur-Aasian tyyliä....Aasiaa ei niin vaan  voiteta.  Viet-Nam näytti jatkoa Korean sodan oppeja ja valkoinen jenkkipoika sai luodin Vietnamissa, heitä kuoli 59,000 miestä.  Korean sodassa jo USA heitti napalm palavaa "marmelaadia " jopa enemmän, kuin Vietnam sodassa, voitto meni Aasiaan....

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

Kaikki lähetykset lähtevät kirjattuna kirjeenä tai pakettina, jonka kulkua voi seurata netin avulla. Mikäli lähetys katoaa, tai rikkoontuu on minulla  todiste sen lähettämisestä/luovuttamisesta kuljetusyrityksen haltuun ja saat silloin rahasi  takaisin, myös lähetyskulut. Rahasi palauttaa kuljetusyritys, esim. Posti tms, jolle minä olen maksanut tavaran turvallisesta kuljettamisesta, lähettäjä (siis minä) en voi vastata asioista, jotka ovat oman vaikutuspiirini ulkopuolella. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 71 vrk 23 h 13 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6,60 € Sulkeutuu 71 vrk 23 h 13 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.