Kuvaus

Kun Saksa eli 1930 lukua, oli suosittua ostaa lehtiä, joissa kerrottiin 1. Maailmansodan urotöistä ja  myöhemmin myös 2.Maailmansota oli aiheena.  Kirjoitukset olivat seikkailu henkisiä , ihmiset olivat niissä ihmisiä ja sotilaat sotilaita, mitään raiskauksia ja lapsiin sekaantumisia ei esiintynyt,  kuten taas 2. Maailmansodan loppupuolella sai Saksan oma siviilikansa kärsiä sekä länsimaiden että Neuvostoliitosta tulleiden vieraiden vihollissotilaiden raakuuksia. Mistäpäin ihminen ( Saksan vihollinen ) tuli ja minkälaista uniformua hän kantoi----sillä ei ollut merkitystä, pahoja he olivat kaikki  !

Sitävastoin Saksan Wehrmacht säännöt olivat ankarat ja raiskaus 2. Maailmanodassa johti armotta teloituskomppanian eteen ja tunnettuja tapauksia on vain kourallinen.     Hakaristi-Saksan omia sotilaita , eli Rintamakarkureita ammuttiin muistini mukaan noin 2000. Huolimatta mustamaalauksista jne.. niin Wehrmacht sotilas ei ollut sen huonompi,  (tuskin myöskään parempi ) , kuin muiden maiden sotilaat. Varsinaisia sotarikoksia ei myöskään Wehrmacht sotilaiden kohdalla ....oikeustapauksia ole montaa. 

Fakta on, ettei Hakaristi-Saksan Wehrmacht armeijan sotilaat olleet mitään raakoja sikoja ja murhaajia, vaan normi sotilaita.

Sitävastoin Saksan Waffen SS armeija , minkä johto oli POLITIIKKOJEN, eikä sotilasjohdon alainen , oli tilanne toinen. Waffen SS teki tihutöitä , he eivät olleet edes osa Wehrmachtia armeijaa  ja jo heidän uniformu oli  aivan erilainen   . Älä  sotke Waffen SS ja "oikea SS" keskenään, jälkinmäinen oli erittäin pahamainen maan johtajan henkikaarti ja se ei ymmärtänyt huumoria ollenkaan. Joskus kuulen jonkun puhuvan Gestaposta.....se on POLIISI, Salainen Poliisi jonka tehtävänä  oli sisäinen turvallisuus. Sillä ei ollut mitään tekemistä sodan ja sotilaiden kanssa, vaan se oli eräs valtion sisäinen turvallisuus instanssi. 

Kun 2.Maailmansota alkoi ja vastoin suunnitelmia, aina vaan jatkui ja jatkui....rahaa paloi ja tehtaat pyörivät , vain valtio, jolla on isot voimavarat voi edes ylipäätään sotia.  Sotiminen on myös suuri taloudellinen rasite valtiolle, rahaa palaa suunnattomasti ja se on pois muualta.  Alkoi lehtiä ja lukemista, kuvia jne.. tulla kansan tietoisuuteen. Tässä on yksi sen aikakauden lehti, koko 21x15 ja kertoo mersisota taistelusta ja kuinka pieni kalastuskutteri halusi olla iso sotalaiva  . 

MIL22NV701  Lehti 31 , on aito !!! Hyvä kunto .

Sota maksaa rahaa ja vaatii aseita ,panoksia, ruokaa ,huoltoa plus haavoittuneiden hoitoon lääkäreitä, sairaanhoitajia, lääkkeitä jne.. Moni kysyy jopa tänäpäivänä, miten on mahdollista että kourallinen ISIS joukkoja jaksaa aina vaan sotia Syyria Kurdi alueilla ja mistä heillä riittää rahaa ja aseita?   Pieni joukko näyttää maailmalle, että iso armeija on jotenkin tylsä ja tehoton ja kun se toimii, niin siviilejä kuolee? Itse en kovin hyvää kuvaa ole saanut suurvaltojen armeijoista, niiden sotataidosta ja taktikoinnista. mm. Afganistanissa on nyt sodittu yli kymmen vuotta ja tilanne on yhä sama, kuin ennen sotaa... juuri tuore tieto tuli, että häntä koipien välissä Afganistan jätetään, USA ja Nato jopa yhdessä hävisivät, eivät voittaneeet kansaa omalle puolelleen, vaan he pysyivät yök-vieraina .....Keski-Aasiaan ja Aasiaan ei länsimaiden sotilailla ole mitään asiaa, vaan tappio on aina edessä. 

Saksa provosoi, yritti olla kuin länsimainen suurvalta, yhtä typerä jääräpää....esim. Saksa rakensi kouluja Afganistan tytöille, vaikka pojille oli myös tarvetta...provosointi tyttö-koulu ja näitä rakennuksia öisin poltettiin, räjäytettiin ja koululaisia ,tyttöjä monin tavoin "kiusattiin"....todellinen ihan oikea apu olisi ollut koulujen rakentaminen pojille,tyttöjen koulut tulisi aikanaan..mutta ei haluttu kunnioittaa maata ja kulttuuria, vaan väkisin vietiin maahan aseiden avulla Coca Cola kultturia..

Kohde on Löbau, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 88 vrk 7 h 24 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6,50 € Sulkeutuu 88 vrk 7 h 24 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.