Tuote on myyty käyttäjälle Outsider60 hintaan 10,80 €

Kuvaus

Saksassa ilmestyi vuonna 1934 tämä lehti , esittelee Hitler ideaa rakentaa uudenlainen sosialistinen valtio. Hitler sanoo:

"Me emme usko paratiisiin, vaan uskomme valtion ja valtakuntaan, jonka voivat rakentaa ahkerat työtätekevät saksalaiset ja me voimme kutsua sitä isänmaaksi ."

Lehti kertoo käytännössä mitä tarkoittaa työtekevien ihmisten sosiaalinen Hakaristi ajatus ja kuinka se aiotaan toteuttaa. Valtio tarvitsi rahaa, oli monta projektia samaan aikaan käynnissä. Rahalainaa toivottiin ulkomailta....se oli turha toive !

MIL09NV709 Lehti Arbeitertum 1934 helmikuu sivuja 24, on aito, ei mikään Reprint. noin 84v vanha, säilytä. 

Jotkut sanovat, että jo vuonna 1934   (jolloin tämä ilmestyi ) voitiin nähdä alkava 2. Maailmansota ja uhkaavat mustat pilvet horisontissa.... Höpö Höpö, jos näin puhutaan, alkoi se "uhka ja ennuste " jo silloin, kun 1. Maailmansodan rauhasta Versaillesin peilisalissa vuonna 1918 tehtiin yksinään Saksaa syyttävä ja totuutta vääristelevä tiedoitus välitettiin maailmalle. Versillesin salissa oli Saksan edustajat ja heidän piti allekirjoittaa mm. Saksa on yksin syyllinen koko 1 Maailmansotaan ja maksaa kaikille satojen miljardien korvaukset . Ranskan puolelta ei ollut ketään muita paikalla, kuin Ranskan invalidi sotilaita, joilta yhdeltä puuttui jalka, toiselta käsi, kolmas lienee sokea jne.. nämä "mykät "   kauheat sodan todistajat ja ketään muita ei ollut paikalla . Nimet paperiin (allekirjoitukset) tai muuten Ranska oli valmiina sotilaineen marssimaan Saksan kaupunkeihin ja pilkkomaan koko Saksanmaan pieniksi Ranska osavaltioiksi, Britti ei ollut sen parempi, he olivat sulkeneet sotalaivoillaan satamat ja odottivat allekirjoitusta.   Tämä oli törkeää ja alhaista toimintaa, kiristystä ja ehdottomasti väärin jopa senaikaista oikeuskäsitystä vastaan. USA hyväksyi tämän kaiken , heidän mielestä oli kyseessä reilu oikeudenmukainen selvitys sodasta....Koko farssi on törkeä ja painaa länsimaisen oikeudenmukaisuuden ja kohtuullisuuden  mustaan likaiseen lokaan ja häpeään. Tässä oli sankkiruuti kipinä 2. Maailmansota "jatkosotaan ". Tästä alkoi paha 2. Maailmansodan kyteminen !!!! 

Kyseessä oli pahan ja vahvan taloudellisen teollisuus kilpailijan likvidoiminen pois markkinoilta, raha siis näytteli isoa roolia ja Ranskan ja Britannia, sekä USA:n omat edut, Saksan teollisuus oli jo silloin " liian " tehokas.   Saksan teollisuus piti murskata! Kun seuraa , mitä kirjoitti USA:n lehdistö ja mitenkä  jatkossa USA presidentti jauhamalla ajoi Eurooppaa kohti sotaa...Britannia mahti maailmassa piti samalla murskata ja Britti Punta painaa alas mitättömäksi paikallisvaluutaksi jne... oli kyseessä  eräänlainen pitkän aikajakson juoni. 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

Kaikki lähetykset lähtevät kirjattuna kirjeenä tai pakettina, jonka kulkua voi seurata netin avulla. Mikäli lähetys katoaa, tai rikkoontuu on minulla  todiste sen lähettämisestä/luovuttamisesta kuljetusyrityksen haltuun ja saat silloin rahasi  takaisin, myös lähetyskulut. Rahasi palauttaa kuljetusyritys, esim. Posti tms, jolle minä olen maksanut tavaran turvallisesta kuljettamisesta, lähettäjä (siis minä) en voi vastata asioista, jotka ovat oman vaikutuspiirini ulkopuolella. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

10,80 €
Ilmoitus on sulkeutunut 9.5.2018 21:13

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.