Kuvaus

Toukokuussa 1937 painettu Saksalainen lehti kertoo elämästä tuona aikana. Koko on 30x21cm ja sivuja 31.  Saksan armeija Wehrmacht vahvisti koko ajan itseään , mutta  Saksa oli kaikissa vertaluissa Ranskaan , Britanniaan ja USA:aan armeijaan enemmän, kuin selvästi pieni melko heikko valtio. Maassa oli lehdistön ja "uutisten "  harjoittama propaganda ja ihan oikeaa tietoa ei kansa saanut, vaan se oli suodatettua ja alistettu palvelemaan valtion johdon politiikkojen etuja.    Kansaa "jallitti "  lehdistö ja muu media uskomaan, että Saksa oli mukamas vahva sotilasmahti ja viimekerran maailmansodassa ( 1. Mailmansota) oli Saksan sotilas ollut liki voittaja. Näin saatiin kansa hyväksymään maan poliittisen johdon tuhlaava rahankäyttö sotilas aseisiin ja siksi oli myös maalattava koko ajan pöpöjä seinälle...... "elämme suuressa vaarassa " , vaikka todellisuudessa oli Saksan kansan suurin vaara juuri Saksan oma poliittinen johto. 

MIL29OK701 Lehti Hakaristi Saksa, aito ja ei ole mikään jälkipainos Reprint tms. 

Neuvostoliitosta ja sen maan hallitsijasta , diktaattorin ottein valtaa pitävä  Mr. Stalin, oli  Saksan lehdissä paksuja kertomuksia, mitkä nostivat hiukset pystyyn. Bolsevikit "puhdistivat "  maata ja monet pienryhmät ja rodut olivat ahtaalla, heitä kuskattiin junalla kohti Siperiaa, melko varmaan kuolemaan.

Neuvostoliiton sotilasmahtia naurettiin ja maan militaari voimaa pilkattiin----- Saksan kansa piti saada uskomaan, että itäinen jättiläisvaltio on militäärisesti hyvin heikko.   Totuus oli toisenlainen, sillä vaikka Neuvostoliiton kenraalit olivat murhattu Stalin käskyistä  , niin Neuvostoliiton kansan kyky ja halu taistella vastaan ulkoista vihollista oli jäljellä. 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

Kaikki lähetykset lähtevät kirjattuna kirjeenä tai pakettina, jonka kulkua voi seurata netin avulla. Mikäli lähetys katoaa, tai rikkoontuu on minulla  todiste sen lähettämisestä/luovuttamisesta kuljetusyrityksen haltuun ja saat silloin rahasi  takaisin, myös lähetyskulut. Rahasi palauttaa kuljetusyritys, esim. Posti tms, jolle minä olen maksanut tavaran turvallisesta kuljettamisesta, lähettäjä (siis minä) en voi vastata asioista, jotka ovat oman vaikutuspiirini ulkopuolella. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palatusoikeus on poissuljettu. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9,70 €
Sulkeutuu 46 vrk 19 h 21 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9,70 € Sulkeutuu 46 vrk 19 h 21 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.