Kuvaus

Hakaristi ajan Saksa painatti lehteä kotitalouksille, koko on 31x23cm . Lehdessä on ihan nykyajan lehdistön tyyliin naapurimaiden moittimisia, mutta EI sodan lietsontaa!     Saksa ei halunnut mitään syviä loukkauksia naapurimaita kohtaan tms.  ei yksikään lehti haukkunut naapurimaiden politiikko johtajia, sellainen olisi ollut tahditonta, omassa maassakin oli ihan kylliksi parantamista. Moni ulkomaa taas käytti oman kansan silmänkääntötemppua numero 1, eli suuntasi oman kansansa mielenkiinnon ulkomaille, jolloin oma kansa ei huomannut, kuinka typerästi ja väärin omat politiikot toimivat. Usein he saattoivat jopa kahmia rahaa ja etuuksia omiin taskuihinsa ja samalla he sanoivat kansalle: " Katso nyt tuota naapurimaan johtoa !"

Euroopassa on olemassa kaksi valtiota, joita kumpaakin on kautta historian kohdeltu hieman väärin ja epäoikeudenmukaisesti, liekö syy sitten rasismi vai naapurikateus. Jokatapauksessa 1. Maailmansota päättyi , kun iso USA lähti Britannian apuun ja pelasti samalla omat velkasaatavat Britannialta.  Kartta mikä kuvastaa tilannetta jossain 1920-1925 kun naapurimailla on kevyitä tykkejä (LG)  tankkeja (T) ja raskasta tykistöä (SG) paljon enemmän, kuin Saksalla. Heillä ei ollut yhtäkään tankkia ( panssarivaunua) tai yhtäkään raskasta tykistöä. jne.. Saksa ei myöskään ajatellut edes pitkällä tähtäimellä  jonkinlaista sotaa, vaan suunnitteli omaan maahansa arkitehtoorisia rakennuksia ja komeutta.  Mutta Mr. A. Hitler oli täysin naivi keltanokka ulkopolitiikassa eikä ymmärtänyt millaisia kettuja olivat eräät muut maat. He halusivat tuhota koko Saksan.

MIL07AG619 Lehti Hakaristi ajan SA mielipide julkaisu 31x23cm ja paino 59g, on aito !  ei jälkipainos tms.

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

Kaikki lähetykset lähtevät kirjattuna kirjeenä tai pakettina, jonka kulkua voi seurata netin avulla. Mikäli lähetys katoaa, tai rikkoontuu on minulla  todiste sen lähettämisestä/luovuttamisesta kuljetusyrityksen haltuun ja saat silloin rahasi  takaisin, myös lähetyskulut. Rahasi palauttaa kuljetusyritys, esim. Posti tms, jolle minä olen maksanut tavaran turvallisesta kuljettamisesta, lähettäjä (siis minä) en voi vastata asioista, jotka ovat oman vaikutuspiirini ulkopuolella.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

8,44 €
Sulkeutuu 54 vrk 12 h 6 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

8,44 € Sulkeutuu 54 vrk 12 h 6 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.