Kuvaus

Kuvaus

Kyseessä on julkaisijalta/valmistajalta loppuunmyyty suomijulkaisu (= tätä ei enää saa lisää tilattua).

Leijapoika - The Kite Runner (DVD) 

Yhteen viime aikojen kiitellyimmistä romaaneista perustuva Leijapoika on tunteisiin vetoava tarina ystävyydestä, perheestä, kauhistuttavista virheistä ja pelastavasta rakkaudesta.

Sodan partaalla olevassa jakautuneessa maassa lapsuudenystävät Amir ja Hassan ovat joutumassa toisistaan iäksi eroon. Kabulissa on kaunis iltapäivä, ja taivas on täynnä harmittoman leijanlennätyskisan riemua. Turnauksen jälkimainingeissa tapahtuva yhden pojan pelokas petos käynnistää katastrofin... ja eeppisen matkan kohti sovitusta. 

Amir on elänyt Amerikassa 20 vuotta, ja hän palaa vaaroja kuhisevaan, talibanien rautaisella otteella hallitsemaan Afganistaniin. Amir on valmis kohtaamaan häntä vainoavat synkät salaisuudet ja ottamaan vielä yhden uskaliaan riskin korjatakseen asiat. 

Golden Globe -ehdokas, ohjaaja Marc Forster tuo Khaled Hosseinin myyntimenestyskirjan valkokankaille kera monikulttuurisen näyttelijä- ja kuvausryhmän, joka koostuu loistavista afganistanilaisista ja keskiaasialaisista amatööreistä sekä kansainvälisistä tähdistä.

Elokuva kuvattiin länsikiinalaisella aavikolla Afganistanin rajalla. Lopputuloksena on matka uuteen maailmaan universaalin ihmistarinan kautta. Elokuva puhuttelee ketä tahansa, joka on toivonut toista tilaisuutta muutokseen ja anteeksiantamukseen.

Ohjaus: Marc Forster

Käsikirjoitus: David Benioff, Khaled Hosseini

Näyttelijät: Khalid Abdalla, Ehsan Aman, Vsevolod Bardashev, Ismail Bashey, Larry Brown, Laurie Burke, L Peter Callender, James Cotner, Ali Dinesh, Zekeria Ebrahimi

Valmistumisvuosi: 2007

Kesto: 2 h 3 min

Kuva: Anamorphic Widescreen 2.35:1

Ääni: Englanti - Dolby Digital 5.1 & DTS 5.1

Tekstitys: Suomi, ruotsi

Kotelon kansien kieli: Suomi 

Alue: 2 (eurooppa)

Bonukset

  • Kommenttiraita
  • Kulissien takana
  • Kuvagalleria
  • Kirjailijan sana
  • Traileri

HUOM:  Postin kautta toimitus ainoastaan! L 4

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 57 vrk 21 h 24 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3,50 € Sulkeutuu 57 vrk 21 h 24 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.