Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

EI SUOMITEKSTEJÄ! Tekstit englanniksi. Aluekoodi 2 B

Leijapoika (Blu-ray)

Draama vuodelta 2007 ohjaus Marc Forster pääosissa Khalid Abdalla ja Ehsan Aman.

Yhteen viime aikojen kiitellyimmistä romaaneista perustuva Leijapoika on tunteisiin vetoava tarina ystävyydestä, perheestä, kauhistuttavista virheistä ja pelastavasta rakkaudesta. Sodan partaalla olevassa jakautuneessa maassa lapsuudenystävät Amir ja Hassan ovat joutumassa toisistaan iäksi eroon. Kabulissa on kaunis iltapäivä, ja taivas on täynnä harmittoman leijanlennätyskisan riemua. Turnauksen jälkimainingeissa tapahtuva yhden pojan pelokas petos käynnistää katastrofin... ja eeppisen matkan kohti sovitusta.

Amir on elänyt Amerikassa 20 vuotta, ja hän palaa vaaroja kuhisevaan, talibanien rautaisella otteella hallitsemaan Afganistaniin. Amir on valmis kohtaamaan häntä vainoavat synkät salaisuudet ja ottamaan vielä yhden uskaliaan riskin korjatakseen asiat.

Golden Globe -ehdokas, ohjaaja Marc Forster (Aidosti outoa, Finding Neverland - tarinan lähteillä ja Monster´s Ball) tuo Khaled Hosseinin myyntimenestyskirjan valkokankaille kera monikulttuurisen näyttelijä- ja kuvausryhmän, joka koostuu loistavista afganistanilaisista ja keskiaasialaisista amatööreistä sekä kansainvälisistä tähdistä. Elokuva kuvattiin länsikiinalaisella aavikolla Afganistanin rajalla. Lopputuloksena on matka uuteen maailmaan universaalin ihmistarinan kautta. Elokuva puhuttelee ketä tahansa, joka on toivonut toista tilaisuutta muutokseen ja anteeksiantamukseen.

Formaatti
Blu-ray

Kesto
128 min

Väri/Mustavalkoinen
Väri

Levyjen lukumäärä
1

Kannen kieli
Englanti

Teksti
Englanti

Ääni
Englanti (Dolby TrueHD 5.1 HD)

Kuva
Widescreen (anamorfinen) 2.35:1 HD 1080p

Lisämateriaali
» Kommenttiraita
» Kuvagalleria
» Traileri

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 17.7.2018 21:36
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.