Tuote on myyty käyttäjälle danieli85 hintaan 480 €

Kuvaus

Leijona miekka: Akseli Gallen-Kallelan suunnitelema upseerin leijona miekka. Useitä merkintöjä molemmin puolin. Muunmuassa SA. Kts. kuvat. Miekka alkuperäisessä kunnossa ja ei niin usein varmasti myynnissä. EI KOPIO,vaan AITO ja todella harvinainen saada ostaa itselleen.

Miekkatutkija Jukka Lehtisen sanoin: helmi on myös jalkaväen aliupseerimiekka, jonka kaunis kahvaosa on Akseli Gallen-Kallelan suunnittelema. - "Samanlaiseen ei törmää, vaikka miekkoja katseleekin. Tämän terästä näkee, ettei sillä ole tarkoitus tökätä mihinkään, vaan esitellä vain paraateissa"

Miekan kahva on siis suunnitelijan Akseli Gallen-Kallelan haluamaa alkuperäistä puuta ,ei pakeliittiä tai muovia.Näitä et saa ostaa joka päivä tai edes unessa,nyt on sen verran harvinaista gallelaa ja suomen historiaa tarjolla!!

Ase keräilijän Graalin Malja.

Jo pelkän miekan vakuutus arvo on pitkälle yli 3 tuhannen euron harvinaisuutensa vuoksi!!!!

Myynnissä oli koko setti yhdessä eli upseerin puku (housut, takki), lakki sekä juhlavyö miekan kanssa jotka nyt myydään erikseen joten katsoppa myös muut kohteet. Nyt erikseen myynnissä koska ylläpito ei anna myydä koko settiä yhdessä. Julkisella paikalla koko puvun pitäminen on laitonta jos ei ole upseeri. Puvun myynti on laillista. Joka tapauksessa samat kohteet myytävänä nyt erikseen. Näin emme riko ylläpidon omia sääntöjä vaikka aiemminkin on ollut sotilaspukuja kokonaisina myynnissä.

Kunto kuvien mukainen.

 

Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net

Lisätty 11.2.2019 17:42

Huutokuva.net Huutokuva.net

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
480 €
Ilmoitus on sulkeutunut 14.2.2019 17:29
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
13.2. klo 10:08

Miksi ei voinut myydä settinä? mikä sellainen sääntö on ?

13.2. klo 14:40

jokin ylläpidon oma säädös/omavaltainen päätös!!Kaikki olisi ollut myynnissä laillista sellaisena kokonaisuutena kuin se oli.

muokattu 12.2. klo 22:52

Mahtaakohan tuo puukahva olla alkuperäinen kun näyttää todella väljältä. Ettei vain olisi nahkaa purettu kahvan ympäriltä pois?

13.2. klo 9:34

kyllä tuo leijona-miekka on täysin AITO ja ALKUPERÄINEN TUPESTA KAHVAAN ASTI.Koko komean harvinaisuuden on Akseli Gallen-Kallelan kauneimpia suunnittelemiaan esineitä,,kyseistä miekkaa tavataan myynnissä ÄÄRIMMÄISEN HARVOIN!!!

12.2. klo 12:58

Onko koko huutonet täynnä VASIKOITA?Ketä haittaa miekanmyynti joita on myyty vuosikymmenet?Ainoastaan KATKERIA ROTTIA!! :=) Kai ne kaupungilla kytät pysäyttää jos siellä miekkaa KANTAA?Kannattaa ajatella ennenkuin laittaa tollaisia ROTTAKYSYMYKSIÄ!! x)

11.2. klo 20:53

MIEKKAA EI SAAJULKISESTI KANTAA ELI TÄYTYYKÖHÄN ILMOITTAA HUUTONETTIIN ETTEI TÄLLÄISTÄ SAA MYYDÄ

11.2. klo 21:17

Niin eipä sitä morapuukkoakaan saa julkisesti kantaa. Kielletäänkö silloin kaikkien yli 5cm teräaseiden myynti...???? Hmm... Maalaisjärkeä saa käyttää. Onneksi tätä miekkaa on vielä laillista myydä ellei ylläpito omilla "laeillaan" toisin päätä. heh heh..