Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuvien DVD:t suomipuheella, -tekstein ja -kansin

 

Walt Disney Klassikko nro 32: Leijonakuningas (DVD) uusi ja muoveissa

Lähde mukaan elämän suureen seikkailuun!

Kun leijonanpentu Simba syntyy, on se suuri päivä Jylhämaassa. Isoksi kasvettuaan hänen on määrä nousta Leijonakuninkaaksi isänsä Mufasan jälkeen. Kaikki riemuitsevat - lukuunottamatta Scaria, Mufasan luihua veljeä, joka mieluiten näkisi valtaistuimella itsensä.

Aika kuluu, ja utelias Simba oppii uutta tehtäväänsä varten. Hän kulkee isänsä mukana, saa viisaita neuvoja Rafiki-paviaanilta ja leikkii ystävänsä Nalan kanssa. Mutta sitten tapahtuu odottamaton onnettomuus, jonka jälkeen Mufasaa ei enää ole – ja ennen kuin kukaan huomaakaan, on Scar kaapannut vallan itselleen. Simban on pakko paeta.

Kaukana perheestään hän tapaa Timon-mangustin ja pahkasika Pumban, joista tulee hänen parhaat ystävänsä. Mutta on tuleva päivä, jolloin Simba nousee Jylhäkalliolle ottaakseen takaisin paikkansa ainoana oikeana Leijonakuninkaana...

Valmistusvuosi: 1994

Kesto: 1 h 25 min

Bonukset

  • Leijonakuningas, Muisto - Don Hahn

____________________________

Leijonakuningas 2: Jylhäkallion ylpeys - Erikoisjulkaisu (DVD) uusi ja muoveissa

Simban ja Nalan Kiara-tytär on pienenä aivan kuin isänsäkin oli, utelias, rohkea ja koko ajan menossa seikkailemaan Jylhämaan rajojen ulkopuolelle.

Kun Kiara jälleen kerran karkaa lapsenvahdeiltaan Timonilta ja Pumbalta, kohtaa hän leijonapoika Kovun. Tämä kuuluu Scarin karkotettuun laumaan ja on kostonhimoisen Ziran kasvattama. Tavoitteena on, että poika jonakin päivänä ottaisi vallan käsiinsä Jylhämaassa.

Onko Kiaran ja Kovun välille syntynyt ystävyys tarpeeksi vahva vastustamaan Ziran katalaa suunnitelmaa?

Valmistusvuosi: 1998

Kesto: 1 h 21 min

____________________________

Leijonakuningas 3: Hakuna Matata - Erikoisjulkaisu (DVD) uusi ja muoveissa

Palaa kanssamme mahtavalle savannille, jossa leijonakuningas hallitsee! 

Ensin hieman eteenpäin. Sitten vasemmalle. Jostain sieltä löydät Timonin ja Pumban seikkailemassa ikiomassa ja hullunhauskassa elokuvassaan Leijonakuningas 3: Hakuna Matata.

Tämä tarina paljastaa kaikki maan ja taivaan väliset ja hieman sivummallakin tapahtuneet asiat. Kertomus alkaa, kun mangusti Timon jättää perheensä ja lähtee etsimään onneaan. Savannin korkeasta ruohikosta löytyy kuitenkin jotain aivan muuta; hieman hiomaton, mutta hauska pahkasika, Pumba.

Pumbasta tulee Timonin paras kaveri ja he tutustuvat Simba-nimiseen leijonanpentuun. Heillä ei ole aavistustakaan, että tämä on oikea leijonakuningas ja että heillä tulee olemaan tärkeä rooli tulevan kuninkaan seikkailuissa.

Koe kaikki, mitä tapahtui – tosin Timonin ja Pumban omintakeisesta ja humoristisesta näkökulmasta. Jos Leijonakuningas on suosikkisi, älä jätä väliin elokuvaa Leijonakuningas 3: Hakuna Matata!

Valmistusvuosi: 2003

Kesto: 1 h 12 min

Bonukset

  • Löydä Mikki
  • Poistettuja kohtauksia
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

39,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 17.7.2018 21:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.