Kuvaus

Kuvien DVD- boksi,

Leijonakuningas

Upea julkaisu

Uudenveroinen

LEIJONAKUNINGAS:

Tule mukaan seuraamaan leijonanpentu Simbaa, joka ei malta odottaa tulevansa kuninkaaksi, vaan etsii kohtaloaan seuraten "elämän tietä". Koe uudelleen elokuvan mahtava avaus afrikkalaisessa maisemassa, laula "Hakuna matata" Timonin ja Pumban kanssa ja ole mukana Simban ottaessa oikeutetusti paikkansa kuninkaana. Nauti upeasta animaatiosta, unohtumattomasta Oscar-palkitusta musiikista (Paras musiikki ja Paras laulu "Can You Feel the Love Tonight", 1994) ja ajattomasta tarinasta.
 

LEIJONAKUNINGAS 2: JYLHÄKALLION YLPEYS

Simban ja Nalan Kiara-tytär on pienenä aivan kuin isänsäkin oli; utelias, rohkea ja koko ajan menossa seikkailemaan Jylhämaan rajojen ulkopuolelle. Kun Kiara jälleen kerran karkaa lapsenvahdeiltaan, Timonilta ja Pumbalta, hän kohtaa leijonapoika Kovun. Tämä kuuluu Scarin karkotettuun laumaan ja on kostonhimoisen Ziran kasvattama. Tavoitteena on, että poika jonakin päivänä ottaisi vallan käsiinsä Jylhämaassa. Onko Kiaran ja Kovun välille syntynyt ystävyys tarpeeksi vahva vastustamaan Ziran katalaa suunnitelmaa?
 

LEIJONAKUNINGAS 3: HAKUNA MATATA

Tämä tarina paljastaa kaikki maan ja taivaan väliset ja hieman sivummallakin tapahtuneet asiat. Kertomus alkaa, kun mangusti Timon jättää perheensä ja lähtee etsimään onneaan. Savannin korkeasta ruohikosta löytyy kuitenkin jotain aivan muuta; hieman hiomaton, mutta hauska pahkasika, Pumba. Pumbasta tulee Timonin paras kaveri ja he tutustuvat Simba-nimiseen leijonanpentuun. Heillä ei ole aavistustakaan, että tämä on oikea leijonakuningas ja että heillä tulee olemaan tärkeä rooli tulevan kuninkaan seikkailuissa.


Toimituskulut on 7,95e . Tuoteen voi noutaa Alepasta (posti), Mannerheimintie 170 vaihtolokerosta 2,90e. Voin jättää tuotteen vaihtolokeroon jolloin sen voi noutaa 24/7 itsellesi sopivaan aikaan

Kurkkaa myös muita kohteitani. Postikulut pysyvät samana. (Tähän samaan postipakettiin mahtuu reilusti muita tuotteita, joten säästyt muilta postikuluilta!)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


34,90 €
Sulkeutuu 106 vrk 10 h 22 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

34,90 € Sulkeutuu 106 vrk 10 h 22 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.