Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

LEMONY SNICKERTIN SURKEIDEN SATTUMUSTEN SARJA - OLEMME HYVIN HUOLISSAMME (DVD)

Lasten seikkailuelokuva vuodelta 2004, englanninkielinen, tekstitys suomeksi, ruotsiksi, norjaksi ja tanskaksi. Pääosissa Jim Carrey ja Judd Law.

Tätäkin tuli hankittua taas kaksin kappalein, joten tämä kohtalaisen hyväkuntoinen yksilö joutaa nyt pois.

"Surkeiden sattumusten sarja on Lemony Snicketin (oikealta nimeltään Daniel Handler) kirjoittama nuortenkirjasarja, jonka Brett Helquist on kuvittanut. Sarjan 13. ja viimeinen osa, The End, julkaistiin perjantaina 13. lokakuuta 2006. Surkeisiin sattumuksiin ja epäonneen liittyy myös, että jokaisessa kirjassa on 13 lukua. Kirjojen kustantaja Suomessa on WSOY.

Sarja on suosittu, ja kirjojen pohjalta on tehty elokuva LEMONY SNICKERTIN SURKEIDEN SATTUMUSTEN SARJA, joka ilmestyi vuonna 2004. Elokuva perustuu sarjan kolmeen ensimmäiseen kirjaan.

Sarjan päähenkilöt ovat orvot sisarukset Sunny, Klaus ja Violet Baudelaire. Lapsille on löydettävä huoltaja, ja he päätyvät lopulta kauhean kreivi Olafin ja hänen kätyriensä käsiin. Kreivi yrittää tavoitella Baudelairien vanhempien omaisuutta, joka lasten on määrä saada haltuunsa Violetin tullessa täysi-ikäiseksi. Kreivi Olaf on kokeillut monia keinoja saada Baudelairien omaisuus. Esim: Hän teki näytelmän, jossa hän nai Violetin. Olaf teki näytelmästä täsmälleen oikeitten häiden tapaiset. Eli hän oli naimassa Violetin, jolloin saisi puolet Baudelairien omaisuudesta. Mutta Klaus pystyi estämään tämän."

Ostajalle postikulut tai nouto Helsingissä (Lauttasaari).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 31.7.2018 14:36
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.