Kuvaus

Myydään otsikon ja kuvan muikainen mukainen Lenovo Thinkpad porttitoistin / port replicator with digital video.

HUOM! Huuto sisältää pelkän porttitoistimen, ei virtalähdettä eikä mitään muutakaan oheissälää. Virtalähde löytyy esim. Elfasta tai vastaavasta elektroniikkatavaraa myyvästä liikkeestä. Mukaan saa halutessaan USB-kaapelin millä porttitoistin yhdistetään läppäriin.

ASM P/N 51J0246

FRU P/N 51J0452

Laite on uusi ja käyttämätön mutta pyöriessään muiden romujen kanssa samassa laatikossa se on ottanut itseensä muutamia naarmuja. Tästä syystä kuntoluokitus vain hyvä.

­

--------------------------------------------------------
HUOM! Luethan ilmoituksen huolella ennen huutoa! On ostajan vastuulla selvittää että sopiiko myytävä tuote hänen käyttötarkoitukseensa jos ei tätä erikseen ilmoituksessa mainita (yhteensopivuus, Windows/Linux/Mac ajurituki, tuotteen mitat yms yms.). Erehdyksissä huudettu sopimaton tuote ei ole peruste kaupan perumiseen tai varsinkaan tuotteen palauttamiseen. Hyväksyn palautukset vain tuotteen ollessa viallinen!

Huuto.net lähettää huudon voittajalle automaattisen vastausviestin mistä löydät tilinumeroni. Luethan tuon vastausviestin huolella. Toivoisin että vastaat tuohon viestiin mahdollisimman pian ja kerrot seuraavat asiat niin saan tuotteen lähetettyä sinulle mahdollisimman nopeasti: Maksoitko tuotteen jo? Mistä pankista? Jos et maksa heti niin milloin aiot maksaa? Saat automaattisessa vastausviestissä lisäohjeita maksamiseen.

Jos kohteen tiedoissa on mainittu useampi eri hintainen toimitusvaihtoehto (esim. huutopaketti / postipaketti / pakkauksen kanssa postipakettina / ilman pakkausta kirjeessä) niin kerrothan minulle erikseen sähköpostilla että minkä toimitusvaihtoehdon haluat. Tarkistathan että huuto.net käyttäjätiedoissa antamasi osoitetiedot ovat ajan tasalla!
--------------------------------------------------------

­
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

21,90 €
tai
Sulkeutuu 7 h 30 min 29 s

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

21,90 € Sulkeutuu 7 h 30 min 29 s

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.